![]() |
Alıntı:
|
Öncelikle potaaltına transfer lazım, gerekirse de 1 şutör. |
inşallah diğer takımları önceki sene gibi zorlarız... |
Hakan Demir Apo varken bile 1 şutör istediğini söylüyordu.. Apo da gidince bu transfer yapılmalı artık.. Pota altına takviye olacağını sanmıyorum bu saatten sonra.. |
Dennis Demarlow Mims... Geçen yıl 2. ligde, Yeşilyurt forması giymiş. 2.08 boyunda. Sanırım bir Türkle evliymiş ve kısa zaman sonra Türk vatandaşlığına geçebilecekmiş. Son oynadığımız hazırlık maçında St.Petersburg'a karşı da forma giymiş. |
Hmm.. Türk Statüsünde ise çok kıyak olur.. Boyu da iyi : ) ama nasıl bir oyuncu bilmiorm:D http://www.yesilyurtsporkulubu.com/b...akim/denis.jpg 15.10.1980 SOUTH CAROLİNA DOĞUMLU OYUNCUMUZ 2.06 BOYUNDA OLUP TÜRKİYE’DE Kİ 3 SEZONUNU OYNAMAKTADIR. SUPROLEAGUE TECRÜBESİ OLAN OYUNCUMUZ UZUN MEVKİİNDE GÖREV YAPMAKTADIR. BOY: 2.08 KİLO: 115 Yeşilyurtsporkulubu.com |
Faison son hazırlık maçlarında ağırlığını hissettirmeye başladı. |
Muhakkak Türk statüsünde oynayacaktır, yoksa düşünmeyiz. Şimdi yabancı transferimizi bekliyorum. Umarım sağlam bir şutör olur :) |
Mims iyi olabilir belki, tanımıyorum ama en azından bir yabancı ve zenci..:)..Türk statüsünde oynayacak olması da avantaj bizim için...Bu saatten sonra da başka bi pivot alamayız zaten, anca yabancı olur, o da takımı bozar...Şimdi iyi bir şutör aldık mı tamamdır, kadromuz kafaya oynar yine bu sezon, ama şampiyonluk beklemiyorum... |
Sağlam bir şutör; Takımı çok çok iddialı bir duruma getirebilir.. Herşey son 2 numara transferine bağlı.. |
Türkiye`de Saat: 23:57 . |