![]() |
ve apodaca da gitti!!! Apodaca gönderildi İstanbul'daki çalışmalarda oyuncuların uyum sorununu aşmaya başladığını belirten Coach Hakan Demir, 2 haftadır kendileriyle olan yabancıların da takıma alıştıklarını söyledi. Öte yandan geçtiğimiz sezon takıma katılan ve bir yıl daha kontratı bulunan Porto Rikolu oyuncu Rick Apodaca’nın sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildi. Türkiye’den ayrılmayı isteyen skorer oyuncu, kampa geç katıldığı için Coach Hakan Demir’in gözünden düşmüştü. bu iş burada bitmiştir arkadaşlar eskiyi çok özleyeceğiz |
Üzüldüm yaw.Ben çok beğenirdim apoyu |
İlk 5 başarıdır .. |
Aponun yerine iyi bir oyuncu alırlarsa hiç bir sorun olmaz... Aksine daha yararlı olur.. Kariyerli bir 2 şart.. |
Kalıp takıma zarar vermesindense gitmesi en iyisidir. Yolu açık olsun. Beşiktaş'ta gidenin yeri dolar... |
bence iyi oldu apodaca kayıp değil bence.. bir kaç maç hariç hiç bişey oynamadı |
ulan ne bu hepnizde bir üzlme. giden gitmştir, gittiği gün bitmştir, biz gideni değil giden bizi kaybetmşştr demeiyorz mu biz?? giderse gitsin kendi kaybetmştir!!! |
Apodaca'nın gitmesi isabet olmuş.Zaten geçtiğimiz sezon bize kaç maç kazandırdı ki.Beşiktaş'ın en büyük kaybı Shumpert'tir.Bu sene basketboldan hiç ama hiç umutlu değilim. |
Efes ve Telekom çok güçlü kadrolar kurdular, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın kadroları da yabana atılacak gibi değil, bu takımlarla başa baş oynayabilmemiz için 1 veya 2 transfer yapmamız kaçınılmaz. |
Bu gidişe göre "kaçınılmaz" kelimesi pek anlamlı olmadı abi..Zira transfer konusunda hiç ses seda yok.. |
Apodaca bize sayı kralı olarak gelmişti, ama bence o kadar iyi bir performans sergilemedi bizde, hayal kırıklığıydı bana göre...Gitmesine o kadar üzülmedim... |
güzeldi yaff ama hayırlısını yönetim bilio orasına karışamam |
arkadaşlar apadocanın gidmesi gayet iii ... YeRine 4 vr 5 Numaralı oynayacaq bir uzun alcaklarmıs . gecen günlerde Hakan Hocayla Meileştimm Asından gacırtıı Kmani Ffriend suan bosta ona teklig götürceklermis! |
Kimani zaten isterlerse dönerim dedi ama yerinde bir transfer olur mu tartışılır.. O tipte Austin var ve daha faydalı oynar kimani den.. Bizim İçerde pasör bir 5 numaraya ihtiyacımız var.. Nicevic gibi Pırkacin gibi.. |
Alıntı:
|
Kimani savunma direncimizi artırır. Bu saatten sonra aman aman bir oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum. Onun yüreğini ve kendisini çok severim gelirse canını dişine takacağından da şüphem yok. |
bu da mi efese dedim icimiden ... degilmis bence kotu olmus apodaca benim en begendim oyunculardan di |
güle güle apodaca iyi günler yaşattın bize yolun acık olsun... |
Apodaca'nın Telekom serisinde son hücumda topu El Amin'e kaptırdığı sahne gözümden hiç gitmiyor. |
Alıntı:
|
mali sorunlar yüzünden ergin atamanın gönderilmesi zaten büyük bir hataydı arkasından da takımda iyi iş yapmış takımımızda yıldız sayılabilecek tüm oyuncular ayrılması bana daha önce izlediğim bir filmi hatırlattı.o filmin arkasından ergin ataman gelmişti şimdi yine gitti.inşallah film tekrarlanmaz |
Gerçekten çok kaliteli bir oyuncu ama Apodaca'nın stili bizim oyun sistemine uygun değildi, daha çok (ülkemizde Türk Telekom, NBA'de Phoenix Suns gibi) hızlı hücumlara dayalı ekiplere yatkın bir oyunu var. Basketbol kalitesi tartışılmaz bir oyuncu ama bu sene kalsaydıda bizim oyun sistemiyle pek faydalı olamazdı. Kadroda Muratcan ve Faison gibi iki atletik oyuncu varken şutör bir guard olsa iyi olur. Uzun transferi mutlaka yerli olmalı, başka çare yok çünkü. |
Piyasada transfer edilebilecek yerli uzun var mı? |
Alıntı:
|
Chatman ne ya Muratcan var.. Bu sene patlama yapacakmış :) :) azhauzhha:D NeoRock'un da dediği gibi şutör guard şart..Faison ve Muratcan götüremezler orayı.. Yerli uzun alacaklarını sanmıyorum ama.. Yabancı uzun alcaklar ve 2 numarayı esgeçcekler büyük ihtimal.. Umarım böyle bir hataya düşmezler.. |
Piyasada yerli uzun yok ama bizim kadromuzda bir tane olmak zorunda. Eren Beyaz bile olsaydı yine iyiydi. Fatih Solak süre aldığında iyi işler yapıyor, onuda kaçırdı bizim yönetim. Neye güvenerek hiç transfer yapmadılar onuda anlayamadık işte. Super Mario'muz var ama o da bir sakatlık veya faul problemi yaşarsa bizim pota altı evlere şenlik olur. Yarıştaki rakiplerimizin uzunlarına bakarsak hiç iç açıcı değil bu kadro yapımız.. |
Alıntı:
|
Banvit turnuvasında eğer TV'den izleme şansımız olursa işin rengi biraz daha belli olacak. |
olamaz ya şaşırmamak elde deyil |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yabancı uzunu yüksek kontratla alıp.. 2 numarayı Muratcana bırakmak resmen intihar olur.. Haklısın uzun da lazım ama onu transfer sezonn başnda düşüneceklerdi.. Kaliteli yerliler bir bir ufak takımlara gitti.. 2 numara sorununu kariyerli bir yabancıyla çözmek şart..Aksi taktirde Muratcann zırvalıklarını izleriz sezon boyunca..Hem bize hem Murata yazık olur.. |
hehe gözünden düşmüş... ya bırakın bu işleri.. adam herkes gitti ben neden hala buradayım sorusunu her gün kendine soruyordu zaten.Klüp değil kendi gitti Apodaca Beşiktaş JK nin hiçbir branşında yönetimin adam gibi çalıştığı yok! |
Türkiye`de Saat: 11:53 . |