![]() |
Bu şube kapatılsın Basketbol şubesi bizim omuzlarımıza çok yük oluyor.Kaç sene oldu 1 kupa alamadık.Şu ekonomik kriz ortamında bu şubenin kapatılması en hayırlı iş olur herhalde. |
böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur |
Kulübe yük olan şubeler değil onları yönetenlerdir. Kriz neden sadece Beşiktaş'ta var onu düşünmek lazım. Aynı şubelerde mücadele eden ezeli rakiplerimiz zirveye oynarken biz neden bu haldeyiz onu düşünelim önce. Kapatıp gitmek; bu kulübe, bu armaya yapılmış en büyük hakaret olacaktır. Beşiktaş sadece futbol kulübü değildir, tüm branşları ile bir spor ve kültür kulübüdür.. |
kapatiLmasi imkansiz gibi ßi$e. " Yensekte , Yenilsekte BEŞİKTAŞLIYIZ ! " |
Bakkal dükkanımı bu .... |
Arkadaşım İroni yapıyor herhal !! |
bu zihniyetteki taraftarimizi kiniyorum.basketbol veya futbol disindaki branslara ne kadar onem vermedigin belli.futbolla cok buyuk bi fark gormuyorum basketbolu ayrica. |
Komik.. |
Bu gün basketbol şubesine diyen yarın futbol şubesine der varmı böyle mantık tranfer yapıp adamların paralarını doğru dürüst ödedinde adamlarmı oynamadı başarısızlık yönetim anlayışından kaynaklanıyor sadece futbola değer veriyor ama ondada henüz başarılı olmuş değil bu konuyu burdan kaldırında millet bizimle dalga geçmesin |
Kapatılmasa bile küme düşürülmeli |
dalga mı geçiyosun yaa..!!!!!!!!!! |
Yönetimin amacı bu zaten, yaptıklarından belli olmuyor mu...Bizi, taraftarı soğuttu yaf, en önemli aşamayı geçti, başardı!.. |
Ne kapatılmasından bahsediyorsun. |
su sartlar altinda bile 5.sirayi kapan takimin kume dusurulmesin bahsediyosun ya...kapansin demen daha mantikliydi yani...ortaya atmis oldugun konuyu duzeltcem derken daha da batiriyosun arkadas kapat bu konuyu bence sen |
Futbolda da kaç senedir alınan bir başarı yok, o da kapatılsın bari :) Bence en mantıklısı moderatör arkadaşların bu konuyu kilitleyerek gereksiz fikirleri kapatması. Sponsordan gelen 10 milyon $ ortadan kayboluyorsa bu şubenin suçu değil yönetenlerin suçudur, o kişileri temizlemek lazım sadece.. |
Kaç sene oldu 1 kupa kazanamadık.Eşşeği sahaya salsan 1 kupa alır gelirdi. |
Seneye eşşeği sahaya salalım ozaman..:) Nereyi kapatıyoz yaw..:) Mağaza veya Market şubesi mi bu..:) Bence de kilit istiyor bu başlık:) |
Ülker grubu FB ile çiftleşerek FB'nin Euroleague'e girmesini sağladı.Bakalım aynı çabayı bizim de girmemiz yönünde sarf edecek mi açıkçası çok merak ediyorum.Eğer seneye Euroleague'e katılamazsak şu ekonomik kriz ortamında bu şubenin kapatılmasında büyük yarar görüyorum. |
şaka gibi bir konu. ayrıca ülker ile sponsorluk bırakılmalı bize daha yaralı bir sponsor bulunmalıdır. |
Ülker grubunun bu çifte standardı karşısında sponsorluk ilişkisinin sona erdirilmesi fikrine katılıyorum. |
Alıntı:
Sevilmek İçin sevmedikkkk |
seninde fikrine saygı duyuyorum ama beşiktaş jk'nin hiçbi şubesi kapanamaz kesin ve net! aksine branş olarak henüz bünyesinde olmayan biçok spor dalını bünyesine katması gerek |
Kapatılmasa bile fazla harcama yapmayarak fazla önem vermemek lazım.Tabi Euroleague'e katılırsak başka. |
o kadar da değil |
oldu! inönünün kapısınada kilit vuralım... şaka gibi... |
sen beşiktaşlımısn Gercekten ? |
böyle saçma bir konu ve fikir olamaz ,seni biraz daha düşünmeye davet ediyorum,hala aynı fikirdeysen zaten bizi bekleme kendin ayrıl forumdan LOCKED |
Türkiye`de Saat: 07:18 . |