![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | böyle bir şeyin olması tamamen fiyasko olur
__________________ . | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Kulübe yük olan şubeler değil onları yönetenlerdir. Kriz neden sadece Beşiktaş'ta var onu düşünmek lazım. Aynı şubelerde mücadele eden ezeli rakiplerimiz zirveye oynarken biz neden bu haldeyiz onu düşünelim önce. Kapatıp gitmek; bu kulübe, bu armaya yapılmış en büyük hakaret olacaktır. Beşiktaş sadece futbol kulübü değildir, tüm branşları ile bir spor ve kültür kulübüdür..
__________________ ![]() | ||
![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2009
Tecrübe Puanı: 50 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | kapatiLmasi imkansiz gibi ßi$e. " Yensekte , Yenilsekte BEŞİKTAŞLIYIZ ! "
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
![]() |
![]() | #6 | ||
Hayatın Anlamı Siyaz Beyazdı ![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşım İroni yapıyor herhal !! | ||
![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Aug 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | bu zihniyetteki taraftarimizi kiniyorum.basketbol veya futbol disindaki branslara ne kadar onem vermedigin belli.futbolla cok buyuk bi fark gormuyorum basketbolu ayrica.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() |
![]() | #9 | ||
Eskişehirli_Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu gün basketbol şubesine diyen yarın futbol şubesine der varmı böyle mantık tranfer yapıp adamların paralarını doğru dürüst ödedinde adamlarmı oynamadı başarısızlık yönetim anlayışından kaynaklanıyor sadece futbola değer veriyor ama ondada henüz başarılı olmuş değil bu konuyu burdan kaldırında millet bizimle dalga geçmesin | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |