|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
23-02-2009, 12:31 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 17 |
Geçtiğimiz Cuma günü Teknosa Türkiye Kupas`nda oynanan Efes Pilsen maçı sonrası soyunma odasında çıkan gerginlik istifayla sonuçlandı. Beşiktaş Cola Turka antrenörü Hakan Demir`in bugün görevinden istifasını verdiği ve sabah yapılan idmana çıkmadığı öğrenildi. İstifa kararı yönetim kurulu tarafından da onaylanırsa sezon sonuna kadara takımı Burak Bıyıktay`ın çalıştıracağı bildirildi. Sezon başından beri özellikle yerli oyuncularla yıldızı bir türlü barışamayan, sinirli hareketleriyle maçlarda da ceza alan Hakan Demir`in başarısızlığı maddi sorunlara bağlaması, yönetim kurulu tarafından da hoş karşılanmıyordu. haber 1903
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
|
23-02-2009, 12:36 | #2 | ||
Fransa KaRTali Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 20 | gule gule
__________________ ' çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikbâllerini kaybetmeye mahkumdurlar ' Mustafa Kemal Atatürk | ||
23-02-2009, 14:55 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 24 | Daha iyisi gelir bekleyelim, NBA'den coach getirecek sevgili yöneticilerimiz. Tüm suç hocada zaten, bayan takımı oyuncularıda Hakan Demir yüzünden kaçtı kesin veya geçen seneki süper kadro Hakan Demir yüzünden dağıldı sanki. Hakan Demir gitti artık Avrupa Şampiyonluğuna oynarız bu yönetimle, helal olsun hepsine..
__________________ | ||
23-02-2009, 16:43 | #7 | ||
noble eagle Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 29 | doğruymuş demekki o haber... inanmak istememiştim. napalım hayırlısı olsun. | ||
23-02-2009, 16:45 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 51 | ergin hoca gibi oLursa yeni gelecek hoca , daha basarılı oluruz.
__________________ Besiktasforum.NET KayıpKentinYakışıklısı. | ||
23-02-2009, 16:53 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 24 | Alıntı:
Oyuncular 1 hafta antrenmana çıkmazken tek bir yönetici siz ne yapıyorsunuz demiyorsa afedersiniz ama bu şubenin dingonun ahırından farkı kalmamıştır artık.. Efes Pilsen'e karşı pivotumuz Adem Ören 0/3 üçlük kullanıyor ve ona "sen kafana göre ne yapıyorsun?" diyen hoca suçlu ilan ediliyor. Sene başından beri Bayan takımının ve Erkek takımının en iyi oyuncuları bir bir kaçıyor ama yöneticilerin hiç suçu yok tabi. Hep hocalarla oyuncular suçlu nasıl olsa. Daha çok başarı bekleriz, bu mantalite ile play-off'a girmemiz bile başarıdır artık..
__________________ | |||
23-02-2009, 17:43 | #10 | ||
jet Lee'm... Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 |
__________________ . .. ... ..... Aslolan Hayattır. Hayatta BEŞİKTAŞ. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |