![]() |
Dev Kartallarda Chatman Şoku.. http://www.basketdergisi.com/images/...hatman(11).jpg Beşiktaş Cola Turka erkek basketbol ekibimizin son haftalardaki çıkışında önemli bir paya sahip olan başarılı guardımız Mire Chatman'ın en az 3 hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.. Menisküs nedeniyle ameliyat olacağı belirtilen ABD'li oyun kurucumuzun bu sakatlığı teknik ekibimizi oldukça düşündürüyor. Chatman ligde; 14,3 sayı, 4,7 ribaunt ve 5.6 asist ortalamalarıyla forma giyiyordu. Ekibimizin Chatman'ın yokluğundaki gelecek 1 aylık fisktüründe; Aliağa Petkim, Türk Telekom, Darüşşafaka Cooper Tires, Antalya B.Ş.B. ve Banvit maçları bulunuyor.. |
İnanmıyorum ... Lanet olsun . |
şanssızlığa bakarmısınız?? Hay Allah tamda büyük bir zafer sonrası o moralle oynayacakken..geçmiş olsun.. |
Bittiğimizin resmidir... |
Bu çok kötü olmuş.. |
Kötü bir haber ancak Mehmet yağmur,Muratcan Güler gibi enaz Mire kadar yetenli ve isteyince herşeyi yapacak kapasitede oyuncularımız var.%90 veriml bu sakatlık dönemini atlatacağımızdan eminim.. Mire'yede geçmiş olsun FENERİ YEN DEDİNİZ MADARA ETTİK.! HALA NE BEKLİYORSUN EY TARAFTAR KOŞSANA AKATLARA! |
Alıntı:
katılıyorum yaa moraller sıfır olmustur sımdı |
Olacak iş değil... |
nasıl bir şanssızlık yaa..:( |
:( kotu haber ... Insallah takim arkadaslari mire chatman'i aratmiyacaklar ... |
Alıntı:
Chatman Baxter'le birlikte takımın yarısıydı, Baxter tek kaldı şimdi...Mehmet Yağmur elinden geleni yapacaktır bundan şüphem yok, Gs maçını unutmadık daha, ama devamlılığı olur mu bilmiyorum, umarım olur da sıkıntı yaşamayız fazla... |
Türkiye`de Saat: 18:31 . |