![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() |
Euro 2008'de rakibimiz olan Portekiz'in hocası Scolari Türkiye'den çekiniyor. Brezilyalı hoca maçı değerlendirdi. EURO 2008'de karşılaşacak iki rakibin hocası İstanbul'da buluştu. Fatih Terim ve Pelipe Scolari ortak basın toplantısı düzenledi. Her iki hoca maçın zor geçeceğini belirtirken, Scolari, Türkiye'nin iyi bir ekip olduğunu ve ilk maçın zor geçeceğini söyledi. Türk milli takımında Portekiz'in 2004'teki ruhunu gördüğünü belirtirten Brezilyalı hoca şunları söyledi: Bir futbolcudan ziyade Türkiye bizi korkutuyor. Gruba zor bir rakiple başlayacağız. Kim olduklarını iyi biliyoruz. İyi bir takıma sahipler. 2004'teki Portekiz ruhu görüyorum. İlk maçı kazandıkları takdirde moral kazanacağız. Bu nedenle ilk maç önemli.. Fatih Terim ise Hakan Şükür olayına değindi. Kadro tercihinin kendi tasarrufu olduğunu olduğunu belirtirken Servet'i maçlarda oynatabileceğini sözlerine ekledi: "Bu sefer böyle düşündüm. Şu anda böyle takdir ettik. Hakan Şükür bizim parçamız ama kadromuz böyle. Sevdiğim ve saydığım bir futbolcu.. " | ||
![]() | ![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |