![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | şuan hırvatları ve çekleri çok iyi anlıorum son dakikada gol yemek hemde çom iyi oynarken gerçekten çok kötü oluomuşş ama bence almanya 2. yarıda hakemler sayesinde yendi bi hakem bu kadar artniyetli olur sinirden çatlicaktım ama yinede teşekkürler türkiyee ..
__________________ Aslolan Hayatsa hayatta Beşiktaş'tır ..! Ben siyahsam, sen beyaz ! Hayat siyahsa, umut beyaz ! Gerçek siyahsa, hayaLLer beyaz ! Ter temiz, bembeyaz kefenimLe, ruhumun siyahı bütünLe$ir.. Yine siyah beyaz öLürüz ..! weLhasiL ;) | ||
| | |
| | #2 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hırvatistan maçını ne çabuk unuttuk?? kurtardığı penaltı bizi sevince boğmadı mı bugün küfür ettiğimiz adam??? kötü günde satacakmıyız??... hatalar insanlara mahsus. öncedende yapmıştı, şimdide yaptı belki yarında yapacak.. ama bi o kadarda sevinç gözyaşlarına boğdu ... İyiki varsın, Teşekkürler Rüştü. | ||
| | |
| | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya neden rustu gunah kecısı kımse volkanın salakca kart yıyıp kaleyı bırakmasını konusmuyor.adam salakca bır kart goruyor boyle bır zamanda kımse ona bırsey demıyor rustu suclu oluyor anlamıyorum ben
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #4 | |||
| forever eagle ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
lig başlayınca göreceksiniz benim haklı çıktığımı! inşallah şampiyonluk gitmez bu sakar kalecinin yüzünden...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Gol yemeyen kaleci gördünmü sen arkadaşım?????????? hatalar elbette yaptı ama bu denli üzerine gidilmesi doğru mu???? | |||
| | |
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
lig başlayınca bu verdiğin desteğin arkasında durabilecemisin bakalım...
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | |||
| | |
| | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
Dururum arkadaşım beni birçok kez sevinçten ağlatan, başarılı bulduğum kalecilerden biri. | |||
| | |
| | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | ne oldu rüştü'yü koruyan arkadaşlar? hala korumaya devam edecekmisiniz hala hatalı golü cech bili yedi diye kendinizi kandıracakmısınız? Rüştü tam bir Fİ-YAS-KO kalemiz allah'a emanet olacak. yönetimin acele bir kaleci alması lazım yoksa bunun yüzünden bütün kurvarlarda başarısız olacağız.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
| | |
| | #9 | ||
| Sadece 24 ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | hakan gecsin kaleyede yine 8 tane yiyelim ezik maçlarında bacak arası yiyelim sonra topu sektirsin semihin önüne dimi doğrusu bu olur
__________________ ŞU DINMEYEN ARZUYA KARŞI KOYSADA DAĞLAR, ÜMITSIZCE GÖZLERIM SANMAKI HERDEM AĞLAR;VARSINDA HASRET ILE GEÇIVERSIN SENELER, BIZI AYIRAN YOLLAR BIRGÜN YENIDEN BAĞLAR... | ||
| | |
| | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya iyi gün dostu olmayı bırakalım, dünya 3.sü olmamızdaki büyük rol rüştüdeydi, tecrübesi, kariyeri belli olmadı, tutamadı ve yedi............... bu kadar yani, saldırmanın, aşağılamanın bi anlamı yok | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |