![]() |
kazim agabeyimiz yine konustu kim tutar seni kazim abi. |
ya neden rustu gunah kecısı kımse volkanın salakca kart yıyıp kaleyı bırakmasını konusmuyor.adam salakca bır kart goruyor boyle bır zamanda kımse ona bırsey demıyor rustu suclu oluyor anlamıyorum ben |
ne oldu rüştü'yü koruyan arkadaşlar? hala korumaya devam edecekmisiniz hala hatalı golü cech bili yedi diye kendinizi kandıracakmısınız? Rüştü tam bir Fİ-YAS-KO kalemiz allah'a emanet olacak. yönetimin acele bir kaleci alması lazım yoksa bunun yüzünden bütün kurvarlarda başarısız olacağız. |
Alıntı:
lig başlayınca göreceksiniz benim haklı çıktığımı! inşallah şampiyonluk gitmez bu sakar kalecinin yüzünden... |
Alıntı:
Gol yemeyen kaleci gördünmü sen arkadaşım?????????? hatalar elbette yaptı ama bu denli üzerine gidilmesi doğru mu???? |
hakan gecsin kaleyede yine 8 tane yiyelim ezik maçlarında bacak arası yiyelim sonra topu sektirsin semihin önüne dimi doğrusu bu olur |
Alıntı:
yani bu kadar basit goller yenmezzz.....yenmemeli.. |
ya iyi gün dostu olmayı bırakalım, dünya 3.sü olmamızdaki büyük rol rüştüdeydi, tecrübesi, kariyeri belli olmadı, tutamadı ve yedi............... bu kadar yani, saldırmanın, aşağılamanın bi anlamı yok |
Alıntı:
lig başlayınca bu verdiğin desteğin arkasında durabilecemisin bakalım... |
Alıntı:
Dururum arkadaşım beni birçok kez sevinçten ağlatan, başarılı bulduğum kalecilerden biri. |
Türkiye`de Saat: 11:16 . |