![]() |
ya hakanın golü yok kaç haftada. hangi mantıkla onu aldı kadroya.hakansız oynayamıcak mı bu takım. yeter ya. |
bu milli takım kadrosu bana hiç heyecan vermiyoo... |
hiçbiri deil de..tek temennim kazanmanın yanında şu tümörün uzun süreli bir sakatlık yaşaması..hatta futbol hayatı bile bitebilir..bu arada cinconda orhan ve tolga sakatlanmış..bizim maçta oynamayacaklar.. |
Nihat ve Halil bu takımda yer bulamıyorsa biraz futbol hakkında düşünmek lazım diye düşünüyorum.. |
bu n e biçim takım ya bu fatos daha galatasaray sempatisi bitmedi haa sırf bu yuzden yabancı antrenor gelsin istiyorum milli takıma hiç yoktan adil davranır |
çok salakca bir kadro cıkarmış kılları kadayıf olan ergünün ne işi var orada sonra iboyu oynatmamış anlamadım ben bu fatoşu |
Koray Toraman Nihat Halil hatta ezik Tuncay ve Volkan nasıl olur da kadroda olmaz anlamıyorum ne yapmaya çalışıyor bu adam...Kalede Rüştü yü forvette ŞABAN ŞÜKÜR ü görmek istemiyoruz artık... |
arklar kadroya baktığımda ben de şaşırıyorum ama bu sadece malta için hazırlanan bir kadro diye düşünüyorum, sonuçta eskilerden fatih terim'in bildiği ve tecrübeleriyle malta'ya fark atabilecek bir kadro... tabii diğer maçlara da bu kadroyu çıkarmaya kalkarsa eleştirilerinizde haklı olursunuz... |
Alıntı:
|
fatih terim bu sefer çok abarttı kıyakçılık olayını. Tümere bizdeyken neler çektirdi milli takıma çağırmadı şimdi çağırıyor 11e koyuyor. Ergün ve hakan inanılmaz bir fiyaskoya dönüştü. Ergün takımında oynayamıyor milli takıma giriyor. Zaten belli fatih terimin kıyakçı olduğu daha ne olsun. Utanmasa arifi suatı falanda çağırsa iyi olur nostalji olur. Geri zekalı bakımnn görün malta maçı kolay maç diye bişeyleri ispatlamaya çalışıyor. zor maç gels,inde göreyim onun ..tünü. |
Türkiye`de Saat: 01:48 . |