![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #151 | ||
SeNi SeVmEyEn ÖlSüN ![]() Üyelik tarihi: May 2008
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yok aman Allah korusun ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #155 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | beslemeeme gerek yok ben varım hayvan olarakkk
__________________ T3QİN Konu pascaltekin tarafından (07-08-2009 Saat 14:57 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #156 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2009 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() ![]() | Bohehehehey ::::: )))))
__________________ ![]() Türk gibi yaşar, gerekirse Türk gibi ölmesini bilirim. Ne bebek katilleri, ne yobazlar Ülkemi bölemeyecek. Kan kırmızısı gökler, beni yakın sona doğru çekiyor. Kanımın son damlasına kadar savaşmaya hazırım. Savaşarak batacağım. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #157 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 37 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | benim muhabbet kuşum var hep muhabbet ediyorum onla sorgusuz sualsiz sadece dinliyor sırlarımıda kimseye söylemiyor ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #158 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2008
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | bizdede var...2 tane şansal ile erman... ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #159 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 28 Temmuz'da iki tane yavru Alman Kurdumuz dünyaya geldi İrfan Bey...Abim çok şaşırdı,ilk kez iki tane yavrusu oluyor,genelde 7-8 tane oluyordu.Artık Linda'mız yaşlanmış. ![]() ![]() Bu arada oğlum isim konusunda hala kararsız,isim önerecek olan varsa seviniriz. ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #160 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | su kaplumbahası ve hemster
__________________ Vurduq kıRdıq yaqaLanMadıq EmnieTe qaRşıyıZz !! YaraLadıq ortaDa bıRocktıq HasTanE'yE qaRşıyıZz !! öLüm siah yaşaM beash ddiq göqquşahıNa qaRşıyZz ßiLet içn ceqeT saTTıq üşüdüq hasTa yattıq souq havaYa qaRşıyıZz !!1903te quRuLduq yüZ yaşıMızı doLduRduq 100süzLeRe qaRşıyıZ !! yıLLaR geçTi bZ biTmediq zMana qarşıYıZ heP bZ vaRdıq öNce bZ vaRdıq sonRadN çıqmaLara qaRşıyıZz!! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |