![]() |
Alıntı:
|
hayvan derken kus ta giriyo heralde ama ona hayvan denmez heralde daha 3 yasında :D bi muhabbet kusu baya bi sinirli ama |
evinde kedi besleyen arkadaşlarımızdan yardım bekliyorum yeni bir kedi aldım eve ama kafamı kurcalayan sorular var mesela evde bazı saatler benim çalışmam dolayısı ile yalnız kalacak bu bir sorun olurmu ve dışarı çıkma gibi bir durumu yok ancak belki balkona, daha önce evimiz bahçeliyken kedi köpek besledim ama ilk defa dairemde besleyeceğim kedisi olan arkadaşların fikrini ve tavsiyelerini hatta yönlendirmelerini bekliyorum saygılar:) |
bizimde kuşumuz vardı yavruları doğunca tekinin ismini bacaksız koyduk hiç korkmazdı korkusuz bir kuştu cani kardeşim yürüken kuşu ayağıyla ezdi istemezdi belki ama şimdide Lanet olasıca balıklar var :( :( |
Bizim "paşa" ya eş arıyoruz.... |
Alıntı:
senin paşa dişimi erkekmi? aynı cins mi olsun yoksa başka bir cins olsa olur mu? |
Alıntı:
Bizim Paşa safkan Beyaz Retriver (Kocakafa dediklerinden. 50 kg.) ...Aynı cins olacak ki dişinin sahibi satıp para kazanacak... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yıkılan K.Çekmece barınağında aylarca gönüllü çalıştım .Onlar başka alem ... |
Alıntı:
tamam o zaman bakarım sana haber veririm |
var şukufe dıe bı ith 'im :D:D husky :D:D:smokin: |
Ya Esma,ite de şukufe ismi konur mu be...:D |
konur konur :D:D hatta bıtanede daha vardı abım sattı :hmpf::D:D onun adı da şakiRdı :D:D:Dasdjw |
bir köpaeğim var adı ceky :D:D:D:D |
kedim vay adı sekeypare :D |
bir kartalım olmasını isterdim |
balığm vrdı ama öldü:(:) köpek sitiorum bn şöle kurt ama ailemde bunu onaylayan başka kimse yok |
Alıntı:
Biz de bir dişi bir erkek kurt köpeği var. |
3-4 tane ezik arkadaşım var. eziklerden ala hayvan mı var :) |
Alıntı:
Vayyyy,Özgür ne diyorsun ya...Benim oğlum da Fenerli...:( Oğlumu bırak bütün sülalem Fenerli,zaten onların etkisinde kaldı evladım benim ya...:( |
Alıntı:
benim arkadaşlarımda var hayvanlık bide üstüne ezik olunca paylaşmak istedim:) herkesin hayvanı şirin olmuyo :) |
Alıntı:
Oğlumu düştüğü durumdan kurtarabilsek....İbrahim yardım ederim abla,bana getir Fenerle ilgisi kalmaz dedi ama inşallah vazgeçer şu takımdan ya... |
Alıntı:
|
Sağolasın Özgürcüğüm,güzel taktiklermiş,denemeye başlayım...Sonucu bildiririm. |
Günlük hayatta birçok hayvanla diyaloga giriorm.Girmek zorunda kalıorm.Belkide bi de hayvan olarak doğmuş olan canlılarla diyalog kurmalıyım.Hiç bilmiorm.hiç beslemedim hayvan felan.Belki üniwersiteden sonra olur ama şimdi olmaz:) |
benim kuşum wardı ama öldü adı KARTAL dı |
bugun okuldan gelırken yavru muh. kusu buldum ehuehue:D:D mavıs mavıs kucuk :pPp:Dbı dane daha hayfanım oldu :Dsabdjsb:D |
hayvan beslemeye sewmem |
bn bi turlü şu haywanları sewemedm |
Toplam 1 Eklenti bulunuyor. çocuklarım:pEklenti 827 |
Muhabbet ku$Larim var :) |
köpeğim var 2 yaşında pekines cinsi tam bi cadı :D iyiki almışım cadı kızımı hayatımın neşesi balı minicik bebeiim o :) |
balıklarım var muhabbet kuslarım var birtane sibrya kurdum var bıtane örümcek var sureklı tavanda duruo kımse dokunmuo ona:D:D |
Tyson adında aLman KurduM var...bide su kapLumbağam vardıı Calven sonunda bana dayanamadı ve bu dünyadan göçtü :( |
bir tane japon balığım var..adı ragıp :) |
|
Alıntı:
|
paşa maşallah sana ne güzel bi bebeksin sen |
Benimde muhabbet kuşum var adı ÇAPKIN :D |
Yok |
Türkiye`de Saat: 21:03 . |