![]() |
hayvanınız var mı?* sizin evcil bir hayvanınız var mı?* eger yoksa bir an önce edinin ben kedi besliyorum. hem çok tatlılar hemde size mutluluk veriyolar. sizden tek istedikleri yemek, barınacak bi yer ve birazcık sevgi. sizi üzmezler. arkanızdan konuşmazlar. canınızı yakmazlar. gün gelir en iyi dostunuz olurlar. haksız mıyım? beşiktaş sen bizim herşeyimizsin!!! |
ben de kedi beslemek :) |
valla benim muhabbet kuşum var adı da Çiko :D:D:D |
bende yok yaaa:( |
öküzümüz var bi tane cok şirin görmeniz lazım |
yurtdda hayvan beslenmesı yasak |
bendede alman kurdu varrr |
14 yaşında biri için çok olgun cümleler. Teşekkrü ederim hayvanlara olan duyarlılığınızdan dolayı. |
7 tane kuşum var |
hayvan sever arkadaslar hepınıze teskurler .yaradılanı severım yaradandan oturu |
yok ama bi sibirya kurtum olmasını çok isterdim |
köpek vardı ama :( baskasına verdık |
iki tane kangal köpeğimiz var.. harika bir duygu onlarla ilgilenmek, oynamak, onları beslemek.. |
yorumlar için teşekkürler arkadaşlar. evcil hayvan bölümünde mesaj olmayınca mesajıma cevap yazan olmuyacak diye çok korkmuştum. forumda benim gibi hayvan severlerde oldugunu öğrenmek çok mutlu etti beni. :) |
Golden Retriever ım var. Şekerim benim o:) Hayvan sevgisi çok farklı birşey... |
bende alman kurdu var çok ta severim bencede herkes beslemeli |
beni parçalamaya çok meraklı bi sibirya kurdumuz var ruby adı ama ben ona freddynin kabusu diorum |
bende yokki ama alırsam sibirya kurdu alırım. |
ya ben deli gibi muhabbet kuşu istiyorum ama babamın alerjisi olduğu için yasak :(:(:(: |
" kuki " miz var :D |
5 tane yavru köpeğimiz var. :D Birinin ismi Ceviz :P :sheep: |
|
ben muhabbet kuşu besliyorum |
köpek besliyorum adı çarşaf |
benimde kedilerim vaaaaaarrrr!!! iki kedim var biri erkek biri dişi.prens ve prenses çok tatlılar gerçekten insana dostlar.şimdi de bir köpek aldım ama tabi kedilerimle bir arada besleyemiyorum o bizim evimizin koruyucusu olarak bahçede konaklıyooooo... |
sibirya kurdum vardı önceden büyüdü sattım ama şuan muhabbet kuşlarım var |
hamam böceklerim var salyangozlarım var yazında karınca besliyorum:D:D |
Alıntı:
her eve lazım :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
çekirge besle ama örümcek tavsiye etmiyorum sen beslersin gelir seni sokar :) |
Alıntı:
|
tarantula besle bakayım noluyor valla o seni besler sonra :) |
|
iki tane kedim var :) radyoda da köpeğimiz var |
Benim 1 köpeğim var , Alman kurt u . oğlumun adı Gizmo . |
Muhabbet kuşum var valla işine nasıl geliyorsa öyle davranıyor çok seviyorum |
benim 2 tne balığım bi tne de kangal kırması bi köpeğim far çok güsel bi köpek |
sarı kanarya besliyorum biraz büyüyünce kediye veriyorum.... sibirya kurdum vardı bakamadığım için verdim apartman dairesinde bakılmıyor maaalesef |
kedileri ve köpeğim var.ve herkese tavsiye ederim hayvanların karşılılsız sevgisini tatmalısınız |
sipirya kurdum var. |
Türkiye`de Saat: 01:34 . |