![]() |
bende hayvanları çok severim muhabbet kuşu besliyorum |
evde beslemeyi bıraktım çünkü sokakta şu sıralar çok hayvan var alayına gider... |
2 tane muhabbet kuşu aldık öldü 1 tane köpek almıştık çok tatlıydı öldü . eskiden kedilerimiz vardı evin önünde rahmetli dedem hayvanlara tuzak kurdu çuvala doldurdu uzağa götürdü :D :D alman kurdu veya sibirya kurtları çok hoşuma gidiyor . ileride alabilirim . |
bugüne kadar çok kedi besledim ve pişmanım=) kediler adamı satanist yapar =) muhabbet kuşu besledim ve pişmanım =) sabah durdurulamayan bi çalarsaat gibiler, ve hiç yem vermesenizde dışkıları hazırdır =)) vee köpek besledim diyorum ki, komşu bile alma köpek al ;) |
Alıntı:
|
2 tané husky*m var |
işte PAŞA Olmaz mıı ?.. PAŞA adında beyaz bir retriver köpeğim var.tam 45 kg. |
Hayvanları sevmiyorum, saolsunlar onlarda beni sevmez...Ama yine de 2 tane Muhabbet kuşu var evde, zarar gelmez o kadardan da..:)...Köpeğe karşı fobim vardır zaten, beni görünce hırlıyo köpoğlusu..:) |
aaahh ahhh...bi kedim vardı...$ükrüü....sizlere ömür....:(:(:( |
babam köpeklerimi ben yokken çok isteyen bir arkadaşı vardı ona vermiş. ne mi yaptım uzun zamandır sokakta gördüğüm yanından geçerken hep iç geçirdiğim o siyah-beyaz köpeği sahiplendim.adını bobo koydum. ayrıca 2 kedim vardı yavruladı 4 oldular onlarla çok mutluyum:D |
Türkiye`de Saat: 08:44 . |