|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
29-05-2006, 15:50 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Bir müfettiş,İlköğretim okulunda sınıflardan birine ingilizce dersinde teftiş için girer. Arka sıralarda oturan mahçup , ezik, biçare.....(Artık ne derseniz), bir öğrenci müfettişin dikkatini çeker. -Kalk bakalım evladım. İngiliz alfabesinde kaç harf var söyler misin? -Öğrenci 22 der ve başlar harflerin adını söylemeye. Yalnız 4 harfi söylemeden geçer. -Müfettiş olmadı, 26 harf olması lazım der ve harfleri yeniden söylemesini ister. -Öğrenci harfleri tekrar söyler ,sonuç yine aynı.......22... -Bu sırada uyanık bir öğrenci söz alır. -Öğretmenim o Fenerlidir....U.E.F.A yı bilemez..
__________________ Ölümle Yaşamı Ayıran Çizgi, Siyahla Beyazı Ayıramaz ki.. | ||
|
29-05-2006, 16:58 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bilmez tabi ezik ne bilsin bu sene de 2 kupanın birer sapından tutmuştu en sonunda bi baktı ki iki sap da elinde kalmış
__________________ EY BEŞİKTAŞ...!!! İNADIM İNAT, İNADINA BAĞIŞLADI SENİ BANA BU HAYAT... | ||
05-06-2006, 14:41 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | puhahzuhehahoohhoohha ilk defa duydum bu fıkrayı ve süppppppperrrdi çok sağol kardeşimmm ellerin dert görmesinn....
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
05-06-2006, 18:25 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Zuhahahah Muhahah Puahhaah SÜperrrrrrrrr
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |