![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #111 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Temel bir gün ingiltere'ye ingiliz arkadaşının yanına gitmiş.Temel'in dili damağına yapışmış. Arkadaşıda Temel'e şişenin içine işeyip bira diye ikram etmiş.Temel durumu anlamış fakat belli etmemiş.Geri dönerken arkadaşına "bende seni bizim memelekete beklerim" diye davet etmiş. Arkadaşı bir süre sonra temelin evine gelmiş. Tabikide temel geçen hadiseyi unutmamış.Temel'de sıçıp 'okunu suyla karıştırarak ingilize kahve diye ikram etmiş.İngiliz kahveyi içip çok beğenince. Temel'e: -Bu kahvenin fabrikası nerede? diye sormuş.Temel'de: -Sizin bira fabrikasının hemen arkasında demiş. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #112 | ||
Birgün polis sürat yaptığı için Temel'i durdurur ve ehliyetini ister. Temel de polise "Kardesim siz Polislerinde birbirinizden haberi yok birgün evvel aldığınız ehliyeti ertesi gün gene soruyorsunuz" | ||
![]() | ![]() |
![]() | #113 | ||
Temel, Dursun'a misafirliğe gitmiş. Gece sağnak halde yağmur başlayınca; Dursun konukseverlik göstermiş: -Temel çok fena yağmur yağıyor, eve gitme, burada kal. Temel kabul etmiş, ama ansızın ortadan kaybolmuş. Aradan epeyce zaman geçtikten sonra kapı çalmış, bakmışlar kapıda sırılsıklam Temel: -Neredesun ula Temel merak ettik ? -Eve cittum pijamamu aldum da... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #114 | ||
Temel'in kol saati durmuş. İçini açmış ve içinden ölü bir karınca çıkmış. Temel: -Uyy...Zaten pen tahmin etmiştum makinistun öldüğinü... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #115 | ||
Tırcı Dursun'la muavin Temel, kamyonlarına altı metre yüksekliğinde mal yüklemiş giderlerken, birden bir tünel ve önünde bir uyarı işareti görürler: "Azami yükseklik 4,5 metre". Muavin Temel, etrafa dikkatlice baktıktan sonra Dursun'a döner: - Bas gaza usta! Etrafta polis molis yok... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #116 | ||
Temel ölmüs. Öteki dünyada görevliler listeye bakmis ve Temel'e: - Ya senin adin listede yok sen bugün ölmeyecektin yanlislikla ölmüssün. Seni tekrar dünyaya gönderecegiz. Ama kurallara göre insan olarak gönderilemezsin. Ancak istedigin bir hayvan olarak dünyaya gönderileceksin. Ne olmak istersin? Temel biraz düşündükten onra "Yunus olayım", demis. Ve aninda yunus olarak dünyaya isinlanmis. Aradan 3 dakika gecmis ki Temel tekrar öteki dünyaya dönmüs. Görevli sormus: - Ne oldu ya?.. Biz seni şimdi gönderdik niye geldin? Temel masum bir sekilde cevaplamis: - Yüzme bilmiyorum, boguldum... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #117 | ||
Temel uçakla Trabzona gidecekmis.Oturmus bir yere rasgele... Asil yer sahibi gelmis; Yer sahibi: Beyfendi burasi benim yerim kalkarmisiniz? Temel: Hayir Yer sahibi : Beyfendi burasi benim yerim kalkin Temel: Hayir Yer sahibi gider hostese basvurur. Hostes: Beyefendi burasi sizin yeriniz degil kalkarmisiniz lütfen Temel: KalkmamHostes çare bulamayinca kaptana basvurur. Kaptan, Temel'in kulagina bisey fisildar ve Temel gecer arka tarafa oturur. Herkes hayret etmis biz bu kadar ugrastik kalkmadi acaba Kaptan nasil kaldirdi bunu.Dayanamayyp sormuslar kaptana: Kaptan: Dedim ki Burasi Trabzon'a Gitmez | ||
![]() | ![]() |
![]() | #118 | ||
Temel birgün seyir halinde giderken radyoyu açmış. Bir anons duymuş: "dikkat dikkat! Şu anda otobanda ters istikamette giden bir otomobil var!... Temel üzerine üzerine gelen araçları görünce bağırmaya başlamış: "hangi bir uşağum,hangi bir..." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #119 | ||
Adamın biri sinemaya gider. Tam sinemada film başlarken önüne saçını kazıtmış biri oturur ve sinemanın işıkları bu saçını kazıtmış adamın kafasına vurur... Arkasındaki adam bir türlü filmi izleyemez. Adam içinden "şunun ensesine bi tane yapıştırayım" der sonra "Oğlum adam iri yarı... Ellese bile beni parçalar" diyip vazgeçerken yanına Temel oturur.. Adam Temel'e donup "Şu kafasını kazıtmış adamın ensesine bi tane vur sana 5 milyon verecem" der. Temel de dayanamaz adamın ensesine bi tane yapıştırır ve devam eder "Ulan Hasan sen burada mıydın" der. Adam dönüp "Ne Hasanı kardeşim" der Temel de "Pardon kardeşim karıştırdım" der ve adam önüne dönünce 5 milyonunu alır. Adam dayanamaz ve Temel'e donup "Kardeş bi tane daha yapıştır sana 10 milyon verecem" der. Temel bi tane daha adamın ensesine vurur ve ilave eder "Hasan sensin be yeme beni" Adam dönüp "Hasan değilim kardeşim be " diyip ön koltuklardan birine oturur. Temel'in yanindaki adam artık filmi bırakıp bu kafasını kazıtan adamı aramaya başlar ve bulur hemen Temel'e dönüp "Bak kardeşim işte oraya oturmuş. Git ensesine bi tane daha vur sana cebimdeki tüm parayı verecem" der. Temel hemen kafasını kazıtmış adamın arkasına geçip ensesine bi tane yapıştırıp "Ulan Hasan burda mıydın, ben de yarım saattir arkadaki adamı sen sanıp ensesine vuruyorum" der... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #120 | ||
Bürgün temel ile dursun banka soyduktan sonra kacarken kovalayan polis: - "DUR lan .rospucocugu", diye bagirir. Dursun Temel'e döner: - "Temel sen kaç beni tanıdı". | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |