![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Temel sabah uçagi ile Paris'e gidiyor. Islerini tamamlayip aksam uçagi ile Istanbul'a dönmek istemekte...aksilik uçagi kaçirir. Saat 23.30'de lüks bir otelin yolunu tutar. Otele ch/in yapar ve odasina çikip uyur.Sabah yedide resepsiyona gidip hesabini sorar. Eline bir fatura uzatirlar.400 Euro !!! Temel sasirir: - Lan bir basimizi koyduk ve kalktik 400 Euro...olur mu? der. - Ama efendim hizmetlerimiz var. Temel faturaya bakar T.K.P 250 Euro. -T.K.P ne? - Tenis kortlarini kullanma parasi. - Ben kullanmadim ki? der Temel - Kullansaydiniz efendim 6 tane kortumuz var der. - H.K.P 150 Euro. - Bu ne? - Havuzu kullanma parasi - Kullanmadim ki? der Temel. Resepsiyon memuru gayet sakin bir sekilde - Kullansaydiniz 3 tane havuzumuz var 2 tanesi olimpik. Temel çok sinirlenir ve hemen bir kalem ister. Faturanin altina aynen sunu yazar. T.S.P 500 Euro ve resepsiyon memuruna uzatir. - Ver bakalim 100 Euro sizin de bana 500 Euro borcunuz vardir, der Temel. Resepsiyon memuru sasirir. - T.S.P ne oluyor? - Temel'i Si... Parasi. - Aman efendim olurmu öyle sey estagfürullah sibuple der resepsiyon memuru.. -Kardesim Temel 1665 nolu odadaydı, - Si..eydiniz.. Bütün gece müsaittim..!! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
emel batilarin en iyi cowboy'umus. Temel bir bara girmis ve ickisini icmis ve hesabi odemeden cikmis disari. 3 dakika sonra geri gelmis ve sinirli bir sekilde: - Benim atimi kim caldiysa hemen geri versin. Hic kimsede ses yok ve Temel bir kez daha: - Atim 5 dakikadan gelmezse 1980'de yaptigimi bugunde yaparim, demis. Herkes korkmaya baslamis. Sonra Temel'in atini getirmisler. Iclerinden biri dayanamamis ve sormus: - 1980'de ne oldu, diye. Temel adama dogru donmus: - 1980'de yine atim calinmisti, bende.... yuruyerek eve gittim... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
Temel ile Dursun küsmüşler. Temel bir gün kasabaya keçisini satmaya gitmiş. Tesaduf bu ya, Dursun ile karşılaşmış: -Haçan, bu eşekle nereye cideysun? Bunu duyan Dursun Temel'e: -Ula görmey misun, o eşek deyildur.Keçidur keçi! Temel hemen cevabı yapıştırmış: -Ula ben sana demeyrum keçiye deyrum daaa! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Bir gün temel dursunun evine misafirliğe gitmiş.Oturma odası da yatak odasından geçiyormuş.Dursun yatma zamanı geldiğinde"bak temel, ihtiyacın varsa şimdi gider çünkü lavoboya gitmek için bizim yatak odamızdan geçmen gerekiyor şimdi en iyisi sen ihtiyacını gider."demiş.Temelde yoktir dursun diye cevap vermiş.Gece olup herkes uyuyunca temelin bağırsak hareketleri başlamış.Temel de odadan geçemeyeceği için balkona çıkmış.Sağına soluna bakmış.Bir saksı görmüş. Saksının kumunu çıkarıp ihtiyacını gidermiş.Daha sonra temeli göndermişler.Ve üç ay sonra dursun temele mektup göndermiş.Mektup da şöyle yazıyormuş."ula temel uşağım nereye sıçtıysan söle 3 tane evdeğiştirdik daha da kokusu gitmedi. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Temel uzun yıllar görmediği bir arkadaşı ile yolda karşılaşmış.Bir yere oturmuşlar.Eski günlerden konuşurlarken söz dönmüş dolaşmış evlilik öncesi ilişkilerine gelmiş. Arkadaşı sormuş: - Karımla evlenmeden önce hiç yatmadım. Sen yattın mı? Temel düşünmüş... - Valla şimdi hatırlayamadım... Karının adı neydi ? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | > > İDAMA MAHKUM OLAN TEMEL'E SON ARZUSUNU SORMUSLAR; > > 'BENU OĞLUMIN YANUNA GÖMİN' DEMİŞ. > > OĞLUNUN YAŞADIĞI ORTAYA ÇIKINCA; 'BEN BEKLERUM' DEMİŞ. vay be bizim temel bu kadar akıllı mıymış ![]() ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | megine sağlık kardeşşş
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |