|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
04-06-2006, 17:03 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 20 |
Bir GS'li, bir Fener´li ve BJK´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi için Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir. BJK li: "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik Fener´li bunu görünce: "Sirtima iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira Galatasarayliya gelince Prens Hazretleri: "Bak Galatsaray'li sana acidim. Süper Ligi Kaçirdiniz. 100'üncü senenizde basarisiz oldunuz, hakemlerden çektiniz. Bu yüzden sana iki istek hakki veriyorum" Peki der Galatasaray'li: "O zaman bana 40 kirbaç vurulsun". Herkes saskinadöner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... Galatasaray'li pis pis siritarak: "FENERBAHCE´liyi sirtima baglayin"
__________________ ÖLÜMLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SİYAHLA BEYAZI AYIRAMAZ Kİ !!!! | ||
|
04-06-2006, 17:11 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | kardeş şaşırdın galiba burası bjk forum sen bizden sıradan bişeyden bahseder gibi bahsettin bizene ya ister fb li gs li yi sırtına alsın ister gs li fb liyi ikiside aynı bok yani
__________________ İlk AŞK BeşiktAŞK Tek AŞK BeşiktAŞK | ||
04-06-2006, 17:48 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | Bir GS'li, bir Fener´li ve Beşiktaş´li Arabistan'da yasak olmasina ragmen bir otelde içki içerken yakalanirlar... Mahkemeye çikarilirlar... Karar IDAM... Itiraz ederler ve karar ömür boyu hapis cezasina çevrilir. Ama o gün, bayrama denk geldigi icin Prens Hazretleri cezayi kaldirip hepsine 20 kirbaç ceza verir. Bizimkileri sempatik buldugu için de bir kiyak daha yapip herkese cezasini hafifletmek için bir istek hakki tanir. GS li "Sirtima bir yastik baglayin" der. 10 kirbaçtan sonra yastik paramparça olur ve pek fayda etmez. Uyanik FB' lıbunu görünce: "Sırtıma iki yastik baglayin" der. Ama iki yastik bile 10 kirbaca dayanmaz. Sira BEŞİKTAS lıya gelince Prens Hazretleri: "Bak ben de BEŞİKTAŞ lıyım Sana ceza vermek istemezdim ama ne yapars?n kurallar böyle Peki der BEŞİKTAŞLI:"O zaman bana 40 kirbaç vurulsun" Herkes saskina döner. Prens Hazretleri: "Peki ikinci istegin nedir?" diye sorar... BEŞİKTAŞ LI pis pis siritarak: "FENERBAHÇELİYİ sirtima bağlayın." boyle di bu...
__________________ BESIKTASIM CANIMSIN;DAMARIMDA KANIMSIN | ||
04-06-2006, 17:50 | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 20 | Alıntı:
eyvallah..
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | |||
04-06-2006, 19:25 | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | puhaha seçko fıkra için sağol,, neslinl sende düzelttiğin için sağol...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
04-06-2006, 19:55 | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 26 | Alıntı:
__________________ BEŞİKTAŞlı olunmaz BEŞİKTAŞlı doğulur!!! ███████████████████████ BEŞİKTAŞ 1903 ███████████████████████ | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |