![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 56
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() |
madem mevzu fıkradan gidiyo bende bir fıkra anlatayım karadenizli askerde komutan temele takmış kafayı sabah iştimada temele fındık de der temel finduk der dayagı yer bu bir hafta böyle gider hafta sonu temel calışır ve pazartesi iştimada komutan fınık de de temel fındık der tam dayaktan kurtuldum derken komutan fıstık de der temel fistuk der ve dayagı yer ![]() Konu soylemezbjk tarafından (05-06-2006 Saat 18:42 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 20 ![]() ![]() | Ha ha Ha ha Ha ha Ha... Mükemmel fıkra.. hiç bukadar gülmemiştim.. Şimdi ölcem gülmekten.. puhahahaahahaha :S
__________________ KARANLIK ve AYDINLIK ------ Suskunuz diye sanmayın uysal koyunuz, kesmeye gelir, çekmeye gelmez boynumuz. | ||
![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | SÜper Ya Puhahahahhaa
__________________ EMRE_PASCAL_NOUMA KIYAMET KOPAR,ÇÖKER KARANLIK.ALLAH BİZİ AFFETMEZ ÇOK GÜNAH ALDIK..!SEVENLER AYRILAMAZ BİZ Bİ PLAN YAPTIK..BÜTÜN ÇARŞI CEHENNEMDEN KOMBİNE ALDIK [img src="http://img125.imageshack.us/img125/1958/bjkkkk0wt.jpg"] | ||
![]() |
![]() | #8 | |||
Banned ![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | |||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |