![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #211 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Temel'in annesi ölmüş.Cenaze namazında bir kenarda duruyormuş.Soranlara: -Pen cenaze namazı kılmasını pilmeyrum diyormus.Bir müddet sonra kayınvalidesi ölmüş.Namazda Temel'i en ön safta görenler: -Hani sen cenaze namazı kılmasını bilmezdin? demıs.Temel: -Bu cenaze namazı teğil çi,payram namazu... | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #213 | ||
Efendim...Fıkra bu ya, Temel ile Dursun Üniversiteye başlamışlar. Bir gün Dursun gelmiş Temel’e okulin en cüzel kizi sana çikma teklif ediyi ne diysün. Temel: Punu asla kapul edemem deyince tabii herkes şaşkın. Aradan biraz zaman geçmiş. Dursun yine Temel’e gelmiş ve ula Temel okulin en çüzel içinci kizi sana çikma teklif ediyi, ne diysün? Temel yine: Punu asla kapul edemem. Bunu üçüncü, dördüncü ve beşinci seferler takip etmiş. Sonunda Dursun dayanamamış: Ula Temel okulin en cüzel kizlari sana çikma teklif ediyi sen niyeçi kapul etmeysün. Temel’de: Ula punu anlamaycak ne var, penüm kibi orşinal biri çikmayi napsün | ||
![]() | ![]() |
![]() | #214 | ||
Bir gün Temel, Dursun ve Cemal otel aramaya gitmişler. Sadece 3 odasi boş bir otel bulmuşlar. Bu odalarin kusurları varmiş. Biri karincali odaya, biri sinekli odaya, biri de böcekli odaya yerleşmişler. Herkes odasina çekilmiş ve derken sabah olmuş. Dursun ile Cemal'in gözleri mos mormuş cünkü sinek ve böcekler onlari isirmiş fakat Temel'e birşey olmamiş. Temel'e sormuslar : -"Sana neden birsey olmadı.? Temel : -"Bir karinca öldürdüm, hepsi cenazesine gittiler." | ||
![]() | ![]() |
![]() | #215 | ||
Bir gün Temel ve Safinaz gezmeye gidiyordu.Yolda trafik polisi vardı.Herkezi durdurup kemerlerinin takılı olup olmadığına bakıyordu.Temel ve Safinaz kemerlerini takmışlardı.Polis onları tebrikledi.Durdurup kemrlerini takıp takmadıkjlarına bakıyoruz ve ilk kemerini takan çiftimiz sizsiniz der.Bizden 500 ytl kazandınız.Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz der??Temel _Olmayan ehliyetimi alacağım der. Polis _Sizin ehliyetiniz yok mu?? der Temel _Hayır der | ||
![]() | ![]() |
![]() | #216 | ||
Temel, Dursun, Cemal suyun altında en çok kalma yarışması yapıyorlarmış. Dursun 15 dakika, Cemal 10 dakika durmuş çıkmışlar. 10 saat olmuş 20 saat olmuş Temel in cesedi karaya vurmuş.Daha sonra Fadimeye baş sağlığı dilemişler. - "Üzülme" diye teselli etmek istemişler.Fadime: - "Önemli değil, yarışı kazandı ya önemli olan o"demiş | ||
![]() | ![]() |
![]() | #217 | ||
Temel istasyonda işe girmiş başlamış bağırmaya gümüşhane gümüşhane gümüşhane 5 dk sonra hareket 5 dk sora hareket otobüsdekilerden biri gelmiş sormuş kardeşim ne zaman hareket etcek bu otobüs temel:kaptan geldiği zaman müşteri:ne zaman gelicek kaptan temel ![]() müşteri: ne zaman kalkıcak otobüs temel:kaptanın gelişi ile otobüsün kalkışı aynı ana denk geldiği zaman müşteri:ama tam 3 saattir 5 dk sora hareket diye bağırıyorsun o zaman bunun manası ne? temel:tamam ablacığım değiştiririz hade kaptan geldikten 5 dk sora hareket kaptan geldikten 5 dk sora hareket | ||
![]() | ![]() |
![]() | #218 | ||
Temelle Dursun 80 katlı binaya çıkıyorlarmış. 20. katına gelmişler. Dursun temele demişki; Temel ben sana birşey söyleyecem. Temel; 40. katta söyle demiş. 40. kata gelmişler.. Dursun Temele demişki; Temel ben sana birşey söyliyecem. Temel; 60. katta söyle demiş. Dursun Temele demişki; Temel ben sana birşey söyleyecem.. Temel; son katta söyle demiş.. Son katta çıkmışlar.. Temel Dursuna; hadi söyle ne söliyeceksen,demiş. Dursun; anahtarı aşşağıda unnuttuk. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #219 | ||
Birgün temel dere kıyısında dolaşmaya gitmiş.suyun çok güzel oldugunu görünce ilk elini yıkamış daha sonra _su çok cüzel ayagı muda sokayum.demiş Ve çoraplarını çıkarıp ayaklarınıda suya sokmuş _su çok cüzeldir en iyisi ortalıkta kimseler yokken ben tümden gireyum.demiş Ve tüm kıyafetlerini çıkarıp ağacın dalına astıktan sonra suya girer o sırada arkadaşı dursun gelir _uy temel ne ediyon burada _su çok cüzel etraftada kimse yokken gireyum dedim.demiş dursunsa şaka olsun diye ağacın dalından kıyafetleri almış gitmiş. Temel sudan çıkıp kıyafetlerini giymek için ağaca uzanır ve kıyafetlerini bulamaz.Havanın kararmasını bekler daha sonra bakar dursunun geri getirecegi yok iki büyük yaprak alıp özel bölgelerini kapatır ve evinin yolunu tutar. Yolda giderken mahallenin bunagı temeli görür _uy temel noldu sana ne bu hal.der temel olanları anlatır ve mahallenin bunagı der _niye orayı kapatıyorsun ki yüzünü kapat ordan seni kim tanuyacak der ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #220 | ||
Bütün kadınlar biraraya toplanıp onların kocalarının kendilerini hor gördüklerini benimseyen bir toplantı yapıyorlarmıs.Almanyalı bir kadın ben artık bulasık yıkamayacam demiş ve 1.gun yapmamıs 2.gun yapmamış 3. gün yapmış.Fransalı çıkmış ben artık camaşır yıkamayacam demiş ve 1. gün yapmamış 2.gün yapmamış 3. gün yapmış.Fadime çıkmış ben artık yemek yapmayacam demiş ve 1. gün cok agrımış 2. gün agrısı biraz hafiflemiş 3. agrısı kaybolmuş (si...ş) | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |