|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
19-06-2006, 12:10 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Apr 2006 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 |
Temel Istanbul bogazinda Tekne turu yapar Turistler icin. Birgün Amerikalinin teki biner ve tur baslar.Amerikali falanci camii'de sorar "Bunu kac yil icinde yaptiniz?" Temel düsünür ve der "5 yilda yapildu" Amerikali bakar Temele ve der "Yazik bizde 2 sene sürerdi". Turun devaminda filan yapida sorar "Bunu kac yilda yaptiniz?" Temelde "1 yil sürdü" der. Amerikali "Ne yazik, bizde 2 ay sürerdi". Temel yavas yavas sinirlenir. Bir baska camii'de sorar amerikali "Bu kac yil sürdü peki ya?" Temel hemen "1 ay" der. Amerikali sakin sakin "Bizde 1 hafta en fazla". Temel kafayi yemek üzere. Az sonrada Bogaz köprüsünün altindan gecerler. Amerikali sorar Temele "Söyle bana buna kac yil ugrastiniz?" Temelde saskin saskin yukari bakar ve derki "Bumi? Bu daha dün yoktu burda..."
__________________ Ses Etmesemde Öfkem Saklı Sana Bakışlarımda Bir Tokat Atıp Gitmek Vardı Ama Alacağın Olsun O Da Değmezdi Sana. | ||
|
19-06-2006, 12:56 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 21 | heheh eline sağlık KARDEŞİM... ulan abd siz türkle başa çıkabilirmisiniz be..AL SANA KAPAK İŞTE...
__________________ BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman Haydi bastır Şanlı Karakartalım | ||
20-06-2006, 18:48 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 37 | yawrum benim ya...türk işte baş edilir mi kardeşim
__________________ Besiktas JK . | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |