![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #301 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
ben gerekli ön araştırmaları başlatıyorum bu konuda da bakalım ne gibi sonuçlar çıkacak.. eğer iyi bir sonuç alabileceksek neden yapmayalım değil mi yahu ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
|
![]() | #302 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | sağol ablam benim ya...senden gerisi yalan valla | ||
![]() | ![]() |
![]() | #303 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Aaaa bu arada unutmadan şunu da açıklayım, Balgam: Bir tür doğal, şekersiz puding. Kalorisi "0" (sıfır)'dır. Sanırım bunuda reklam olarak kullanabiliriz dimi arkadaşlar...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #304 | |||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #305 | |||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() Kasayı teslim ettin ama içi bomboş ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #306 | |||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 48 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
neden olmasın kardeşim kullanırız tabii ki de ![]() Kaşif sen hala buradamısın ya... Yettin yahu... Artık parayıda kazandık peşine seri katiller gönderecem demedi deme ![]()
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | |||
![]() | ![]() |
![]() | #307 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tamam kardeşim sen başla bakalım ön araştırmalarına. Senin sonsuz tecrübene ve güvenirliğine inanıyorum. Hatırlarsan senin ön bilginle bu aşamalara geldik.. Allah razı olsun senden kardeşim. İnşallah şirketimiz en üst seviyeye gelerek dünya piyasalarında tavan yapacak...
__________________ Etikete Gerek Yok EskiLer Bizi Tanır .! | ||
![]() | ![]() |
![]() | #310 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok karışık işler Kaşif çok ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |