![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 20 ![]() |
Eziklerin Yeni Teknik Direktörü Zico bir gün Tiganaya gitmiş ve demiş ki: - Bizimkilerde futbolcu sizinkilerde; siz niye bu kadar başarılısınız da biz değiliz? Tigana " Bak şimdi anlayacaksın" demiş ve Delgadoyu'ı çağırmış, demiş ki - Bak Delgado. Babanın oğlu olup da senin kardeşin olmayan kişi kimdir? Delgado - Benim... demiş. Zico'nun bu çok hoşuna gitmiş ve hemen Eziklere gelip antrenmanda olan TUNGAYI çağırmış, demiş ki - TUNGAY babanın oğlu olup da kardeşin olmayan kişi kimdir? TUNGAY düşünmüş bulamamış ve hemen TÜMÖR'ÜN yanına gitmiş.Soruyu TÜMÖR'e sormuş. TÜMÖR cevap olarak - Benim demiş. TUNGAY büyük sevinçle hocasına gelmiş. Hocam " Buldum buldum TÜMÖR'müş." demiş. Zico da : - Ne TÜMÖR'ü oğlum DELGADO DELGADO... demiş
__________________ SIYAHIN ZINDAN OLSUN BEYAZ AYDINLIK, HERKESE NASIP OLMAZ BESIKTASLILIK!!! Emege Saygi Lütfen, bi "TESEKKÜR EDERIM" yeter.... | ||
![]() |
|
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() | Tümer Biraz Zeki Davranmı$ ![]() ![]() Harika Bir Fıkra Paylaşım İçin SağoL Karde$ ![]()
__________________ Vicdanı Tertemizdi, Çünkü Onu Hiç Kullanmamıştı... | ||
![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |