|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
06-07-2008, 22:26 | #1 | ||
Savaşçı Kartal Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 47 |
HiKuPoy öte dünya'ya göçeli 4 bin yıl olmuştu.Yapacak işi yoktu ve canı sıkılıyordu. Meleklere gitti, can sıkıntısının üstesinden gelmesi için kendisine öyle bir çırpıda bitmeyecek bir iş önermelerini rica etti. Melekler, eline bir törpü vererek : "Git, Himalaya dağlarını törpüle" dediler. 8 bin yıl geçti. HiKuPoy meleklere yine geldi : "O iş bitti, ama gene canım sıkılıyor." Bu sefer, kendisine bir kaşık uzatıp Atlas Okyanusunun sularını boşaltmasını önerdiler. 22 bin yıl sonra HiKuPoy tekrar karşılarına çıkınca da, yeni bir iş istediğini anladılar. "Doğruca dünyaya in! Kadınların davranışlarındaki bozuklukları ve dengesizlikleri bulmaya çalış " dediler..... Ve bir daha HiKuPoy 'u milyonlarca yıl göremediler....
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... Konu Akdora tarafından (07-07-2008 Saat 12:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
06-07-2008, 22:47 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | çok iidi yaa saol..
__________________ Karanlık Aydınlıktan, Yalan Doğrudan Kaçar. Güneş Yalnızda Olsa Etrafa Işık Saçar. Üzülme Doğruların Kaderidir Yalnızlık. Kargalar Sürüyle KARTALlar Yalnız Uçar. | ||
07-07-2008, 21:29 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | yada var ama çözemediği için gelememişte olabilir
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
07-07-2008, 21:42 | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | demek onlar bile kendilerini çözememişler delicim
__________________ Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
07-07-2008, 21:49 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 47 | senin bu gerçekçi yaklaşımına bayılıyorum yaa
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |