![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 0 ![]() ![]() |
Yeni Nesil Taraftarı Günün gecici modasina uymakta olan" bir anaokulu ögretmeni sinifa kendisinin "Fenerli" oldugunu ögünerek aciklayarak büyük heyecan icerisinde 4 yas grubu cocuklara aralarinda ki Fener taraftarlarinin el kaldirmalarini ister.Taraftar kelimesinin bile ne oldugunu bilemeyen; ancak cok sevdikleri ögretmenlerini gibi olmaya özenen ufakliklar zipkin gibi kollari kaldirmislar hemen , biri haric... Ögretmen ufaklik Mert'in yaninda almis solugu ve neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus "Ben Fenerli degilim de ondan " diye cevap vermis.Ögretmen hafif sinirli "Peki sen nelisin o zaman? "diye sormus.! "BESİKTASLIYIM ben" , demis kücük firlama. Ögretmen , birazda kizarak kücük adama'e neden BESİKTAS ı tuttugunu sormus... "Benim babamda besiktas lı annem de " diye cevaplamis yine gururla... Ögretmen iyice sinirlenerek ,yanaklari da al al olmus bir sekilde dayanamayarak cikismis: "Böyle sacma sebep olmaz, bir düsün bakalim ufaklik meselaa...senin annenle baban birer geri zekali olsalardi , sen ne olurdun ?" kücük adam önce duraklamis sonra gülümseyerek cevap vermis.... "Tabii ki F e n e r l i..." ![]()
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |