|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
13-07-2006, 14:38 | #1 | ||
Banned Üyelik tarihi: Jul 2006 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 0 |
Yeni Nesil Taraftarı Günün gecici modasina uymakta olan" bir anaokulu ögretmeni sinifa kendisinin "Fenerli" oldugunu ögünerek aciklayarak büyük heyecan icerisinde 4 yas grubu cocuklara aralarinda ki Fener taraftarlarinin el kaldirmalarini ister.Taraftar kelimesinin bile ne oldugunu bilemeyen; ancak cok sevdikleri ögretmenlerini gibi olmaya özenen ufakliklar zipkin gibi kollari kaldirmislar hemen , biri haric... Ögretmen ufaklik Mert'in yaninda almis solugu ve neden digerlerinden farkli olmak istedigini sormus "Ben Fenerli degilim de ondan " diye cevap vermis.Ögretmen hafif sinirli "Peki sen nelisin o zaman? "diye sormus.! "BESİKTASLIYIM ben" , demis kücük firlama. Ögretmen , birazda kizarak kücük adama'e neden BESİKTAS ı tuttugunu sormus... "Benim babamda besiktas lı annem de " diye cevaplamis yine gururla... Ögretmen iyice sinirlenerek ,yanaklari da al al olmus bir sekilde dayanamayarak cikismis: "Böyle sacma sebep olmaz, bir düsün bakalim ufaklik meselaa...senin annenle baban birer geri zekali olsalardi , sen ne olurdun ?" kücük adam önce duraklamis sonra gülümseyerek cevap vermis.... "Tabii ki F e n e r l i..."
__________________ [SIGPIC][/SIGPIC] "İşkence acılar unutulur. Dik yaşamak iz bırakır hayatta..." Deniz GEZMİŞ | ||
|
13-07-2006, 14:49 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | heheheheheheheehe.. işte o kadar.. ezik,gerzek fb liler.. ulen böyle demiycez de onların dandiklerinden mi bahsetçez burda.. kimse o yukarıdaki "siz BEŞİKTAŞ lı deilsiniz"topicini açan..iyiki kapatmışsınız orayı..daha kötü şeyler yazabilirdim çünkü.. arkadaşlar biz BEŞİKTAŞIZ.. BEŞİKTAŞ bu ülkenin en köklü,en karizmatik,en iyi,en asil,en,en,en ..kulübüdür..ve de başka hiçbir kulüple bir tutulamaz..itirazı olan varsa defolup o foruma gidebilir..o takımı tutabilir..
__________________ ALAYINA İSYAN FORZA BEŞİKTAŞ !! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |