![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #33 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() |
Birgün temel dere kıyısında dolaşmaya gitmiş.suyun çok güzel oldugunu görünce ilk elini yıkamış daha sonra _su çok cüzel ayagı muda sokayum.demiş Ve çoraplarını çıkarıp ayaklarınıda suya sokmuş _su çok cüzeldir en iyisi ortalıkta kimseler yokken ben tümden gireyum.demiş Ve tüm kıyafetlerini çıkarıp ağacın dalına astıktan sonra suya girer o sırada arkadaşı dursun gelir _uy temel ne ediyon burada _su çok cüzel etraftada kimse yokken gireyum dedim.demiş dursunsa şaka olsun diye ağacın dalından kıyafetleri almış gitmiş. Temel sudan çıkıp kıyafetlerini giymek için ağaca uzanır ve kıyafetlerini bulamaz.Havanın kararmasını bekler daha sonra bakar dursunun geri getirecegi yok iki büyük yaprak alıp özel bölgelerini kapatır ve evinin yolunu tutar. Yolda giderken mahallenin bunagı temeli görür _uy temel noldu sana ne bu hal.der temel olanları anlatır ve mahallenin bunagı der _niye orayı kapatıyorsun ki yüzünü kapat ordan seni kim tanuyacak der )))) | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |