![]() |
fıkra değil espiriler :burnout:ÖLÜNÜN ÇENESİ:Arif Nihat asyaya ölülerin çenesi niçin bağılıyorlar hocam.diye sorar...cevap verri:burda gördüklerini orada söylemesin diye cevap verii:burnout: BİLGİSİZ DOKTOR:İzmir'de Şakir Efendi isminde bilgisi kıt bir doktor varmışbu doktor hakkında Eşref şu kıt'ayı yazmış: gitse bir hastaya doktor Şakir kurtulur anio saatte alıl çıkmadan doktor efendi kapıdan bacadan çünkü girer azrail:nurse: yırmı yıl: kadın uzun vadeli taksitle satın aldığı çocuk arabasını son taksıdını ödüyordu kasiyer: -KÜÇÜK NASIL DİYE SORAR -KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: Bu güzeldi :D:D |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: Ohahahahahahhaha:D:D:D:D |
-KADIN TEŞEKKÜR EDERİM,DEDİ.ÇOK İYİ, HAFTAYA EVLENİYOR ...:rofl: buna koptum süper.... |
size beyendirebildiysem ne mutlu bana teşekkürler ama genede yorumlrınızı bekliyorum... |
süperler:d |
merak etmeyin arkadaşlar bu espirileri bir kitaptan kendi elimle yazıyorum yoğun istek üzerine başka espirilerde ekliyceğim:flute: |
kendin yasıosan ii vallaa:D süpermi$$ |
saolun arkiler her akşam bakın her akşam diyorum yeni yeni 3 tane imle kurallarına uygun espiriler eklenecektir haberiniz olsan puanlarınızı bekliyorum şimmiden teşekürler |
cok gzldi devamını bekleriz... |
| Türkiye`de Saat: 21:06 . |