![]() |
koptum resmen emeğine sağlık :D |
Alıntı:
Ayıp ediyorsun... şahidim olacaksın yau... :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D ilhancımla da konuştum hatta tartıştık o benim şahidim olacak diyo bense benim... bilmiyorum yani tartışma büyürde ayrılırsak sorumlusu sensin :D |
Harika olmuş parmaklarına sağlık bu davet için okadar insanı nerden topladın yaw :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D :D |
Alıntı:
|
hayırlı ugurlu olsun dicem de pek hayırlı bi iş degil ( igrenç ) :).. yalnız hakketen takdir etmek lazm .. çok inandırıcı olmuş |
Alıntı:
|
Alıntı:
teşekkür ederiz en süper modumuz... ee gerçekler böyle ondandır inandırıcı olması :D |
bu işte çok para var çoooooooooook tüm üyeler yararlanacak merak etmeyin.. desteklerinizi bekliyoruz ;) |
destekten kasıt ne:D...ben ar-ge deyim:D...kusura bakmayın katkı yapamayacam:D |
Alıntı:
KOVULDUN :D |
Alıntı:
|
pardon Burcu..sen ne dersen o:( |
Vatana ve millete şirketimiz hayırlı olsun :D |
Alıntı:
:) ay üzülme yau... tmm geri alındın :D |
Alıntı:
çok ihmal ediyorsunuz çoooooooooooook yinede hoş geldin ;) |
Alıntı:
ben alıştım gerçi işsiz olduğum için eleştiri konusu olmaya hıh |
Alıntı:
|
BLACKEAGLE_80 şimdi okudum bu haberi, yemin ederim gözlerimden yaşlar geldi... SEN HARBİDEN 10 NUMARASIN... Bomba gibi bir başlık, bomba gibi bir haber, bomba gibi bir açılış.. HARİKASINNNNN..... Hala ne yazacağımı bilmiyorum buraya, koptum, kopuyorum, kopmaya devamm.... :):D:) HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN ARKADAŞLAR.... |
:D ya black bildiğimiz gibi değilmiş... acayip yaratıcı acayip :D |
Alıntı:
rica ederim arkadaşım teveccühünüz... Biz bir ekibiz sizler olmasaydınız böyle bir konu da olmazdı...O yüzden keyfini birlikte süreceğiz bu işin de... Yanlız kopmaya devam edersen alpler ablamız iğne iplik ile yanı başında bitebilir her an söyleyeyim... Yanlız daha senin hakkında çok dedikodu dönüyor bilemiyorum yani :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
İnşallah arkadaşım bu konuyu daha ötelere taşıyacağız, yaratıcılığınla, yaratıcılığımza, bunu hepbirlikte yapacağız;) Kopma mevzusuna gelince şimdiden, tüm ekibimizden özürlerimi ve iznimi istiyorum Cuma günü Cumartesi, Pazar ve Pazartesi maalesef yokum buralarda.. Kısmetse yolculuk var, tatile... Ve senin yaratıcılığın gerçekten bomba gibi kardeşim, TEBRİKLER, TEBRİKLER, TEBRİKLER... Ne kadar TEBRİK ETSEM AZDIR. Süper üstü bişi, dediğin gibi Allah seni şirket kurmak için yaratmış;) SEVGİLERLEE.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Hala konuyu okuyorum, süpper olmuş gerçektende.. Bu gerçektende basına sızarsa tebrik mesajların çoğalacak... Ne ünlüler gelmiş, ne ünlüler... Yakında seni her an kaybedebiliriz (kaybetmeden tadını çıkaralım) Neden olmasın, bir bakmışız gerçektende girmişsin bu işin içine... HAYRETLE OKUMAKTAYIM HALA YAZINI. SÜPPER ÜSTÜ BİRŞEY;) +1903 |
Alıntı:
valla şımartıyorsun beni şunu bilin ki hiçbir güç beni buradan koparamaz... O yüzden sindire sindire çıkarabilirsin tadını kardeşim... |
evet açılışımız bomba etkisi yarattı arkadaşlar her haberde muhakkak bi görüntümüz var... istemeden reklam yapmış oluyoruz :D Sümük AŞ hem alanı ile, hem yaptığı harikulade açılışı ile dillerden düşmüyor ;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yav arkadaşlar...siz gitgide daha az smiley kullanmaya başlıyorsunuz...iş ciddmi ya ben sanal sanıyordum:D...siz ciddisiniz sanırım ya:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 20:06 . |