![]() |
Alıntı:
|
bu arada kaç ortaksınız bu şirkette:D |
Alıntı:
Ben, Havalı Çocuk, Burcu Bjk, Lady Bjk, Alpler Abla, Efsane ve sen ... Birde Kıbrıs şube müdürümüz var ... |
ben:D...pardon ya unutmuşum:D |
Alıntı:
|
vayy be sende ne cevherler varmış:D:D |
Alıntı:
ORTAKSINIZ MI?????????? YA SEN ÇALIŞMIYORMUSUN BU ŞİRKETTE ÇILDIRDIN MI??? YOK BU SEFER KESİN K O V U L D U N |
Alıntı:
Burcuuuu...msn... (Meltem..mutfak gibi oldu bu ya:D) |
Alıntı:
ortim bende kovacaktım ama bu seferlik affedelim ... düğün dernek yapacak kaşif işsiz bırakmayalım kardeşimizi... tuba_hayat_bjk vayy be sende ne cevherler varmış:biggrin::biggrin: ne o beğenemedin mi :D |
Alıntı:
o çalışırsa ben giderim.. hiçbirşeyden haberiniz yok... ajanmış bu ajan. başka şirket kuruyo kendine itiraf ettirdim!!!!!!!!!!!!!!!! bizim engin bilgilerimizden yararlanmak için aramıza sızmış... VURUN!!! |
Alıntı:
evet yeni bir şirket oluşumumuz var semrayla:D..ama serbest rekabet diyede birşey var:D...zaten sektörler farklı rakip bile değiliz...:D... |
Alıntı:
:D :D babam yanlış yapanı VUR dedi :D olsun abicim taktiğimizi çalacaksın... yok öyle !!! seni bu konuda görmeyim. bu bir tehdittir !!!! |
Alıntı:
bilmemmi:D...sizin oraların adamları genelde VUR diyo zaten:D |
:D:D:Dsüpermiş |
Alıntı:
:D bizim oralarda öldürürler abicim.. yanlış yapmayacaktın... |
Alıntı:
neden daha önceden demedin ortak... Kaşif bittiğin gündür... FBI CIA Mossat KGB Mit Bordo bereliler Sat komandolarını peşine takıyorum kaşif bittin sen... Bizi satıp yeni bir oluşuma girmek ha... |
Alıntı:
sana anlattığım hikayeden dolayı biliyorum karakterinizi:D...şaka olmaz:D |
Alıntı:
sen canına susamşsın belli kaşif... gün yüzü yok sana artık :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
yazık seni severdim ama şirket kurallarına ters düşemem... Hayat sana son oyunlarını oynacak lanet olası dostum :D |
kimseden korkum yok uleeeyyyy:D...serbest piyasa diye birşey var:D... (Burcu hariç) :D |
Alıntı:
korkma bakalım o piyasa var olabilir ama sen olmayacaksın... Kaçışın yok... :D |
Black arkadaşım.. bu adamın artık bu sayfaya girmesini istemiyorum.. bizim böyle satışçılarla işimiz olmaz...!!!! onun tenhada kıstırcam çok sinsi planlarım var! |
ben olayı hep kaçırıyorum ya ne olduuu;) |
Alıntı:
explorer aramıza ajan olarak girmiş... başka şirket kuruyormuş ve içimize sızıp bizim taktiklerimizi öğrenmeye çalışmış...!!! bende VURUN dedim :D bayağıdır yok pisayada ölmüş olabilir :D |
afferin patroniçem heeyytt be vermiş VUR emrini:D haketmiş o;) |
e hayrlı olsu dıyelım |
Alıntı:
hak etmez mi... ölmemişse benim elimden çekeceği var :D Hain evlat! nasılda samimi yaklaşmıştı, nasılda kendine bağlamıştı bizi... :D |
:D...kendimi pislik gibi hissetmeye başladım ya gelme üstüme Burcu:D..intikamım acı olur:D |
geldi hain evlat:D |
:D...nerde bu Burcu ya:D |
Alıntı:
gelir şimdi hakkından gelmeye,forum haini seni:D:D:D |
Alıntı:
:D...hiç tarzı değil zaten arkadan konuşmak:D..keşke erken gelseydim ya iyice sinir yüklenmiştir şimdi:D |
eli kulağındadır şimdi gelir,dur bide ben sesleneyim... BURCUUUUUUUUUUU:D:D:D |
Alıntı:
Burcuuuuuuu...beni affet:D..sen yanlış anladın beni o şirketin bunla alakası yok:D... |
inanma burcu sinsice yine içimize sızmaya çalışıyo:D:D |
Alıntı:
Burcuuuuu....evine döööönnn:D..söz üzmeyecem seni:D... sen bakma lady e:D...anladığım kadarıyla benim yerime yeğenini işe aldırmaya çalışıyo:D... |
yok burcum sen güven bana yahu damardan giriyor konuya sakın aldanma sen akıllı kızsın:D:D:D |
Alıntı:
akıllı kız:D..o yüzden benim temiz yüreğimi ve onu asla satmayacağmı bilir:D... çok gaz veriyorsun lady:D...Burcu bu gazlara gelmez:D.. düşün Burcu...tamam ben ahlaksız herifin tekiyim diyelim..seni satarmıyım ben ya?...manyakmıyım ben:D...canımamı susadım ya:D |
noluyo burda yaf :S olay sümükten çıkmış galiba :D |
Türkiye`de Saat: 17:07 . |