![]() |
Eziklerin Yeni Zico su Eziklerin Yeni Teknik Direktörü Zico bir gün Tiganaya gitmiş ve demiş ki: - Bizimkilerde futbolcu sizinkilerde; siz niye bu kadar başarılısınız da biz değiliz? Tigana " Bak şimdi anlayacaksın" demiş ve Delgadoyu'ı çağırmış, demiş ki - Bak Delgado. Babanın oğlu olup da senin kardeşin olmayan kişi kimdir? Delgado - Benim... demiş. Zico'nun bu çok hoşuna gitmiş ve hemen Eziklere gelip antrenmanda olan TUNGAYI çağırmış, demiş ki - TUNGAY babanın oğlu olup da kardeşin olmayan kişi kimdir? TUNGAY düşünmüş bulamamış ve hemen TÜMÖR'ÜN yanına gitmiş.Soruyu TÜMÖR'e sormuş. TÜMÖR cevap olarak - Benim demiş. TUNGAY büyük sevinçle hocasına gelmiş. Hocam " Buldum buldum TÜMÖR'müş." demiş. Zico da : - Ne TÜMÖR'ü oğlum DELGADO DELGADO... demiş |
alayı salak işte hahah. güzel espri. |
tümör biraz zeki cıktı ama kıratın yanında duran ya huyundan ya suyundan demişler beş sene aramızdayıdı puahaha :D:D:D cok güsel |
fıkranın her versionunu okudum ama en çok eziklere yakışıt : ))))))) |
tümör bizden çıkma o yüzden zeki :) bizden aldıklarınıda orda kaybedecek nasıl olsa ! |
cok süper hehehehhehe |
:D süper olmuş :D |
hehe iyimis :D |
Tümer Biraz Zeki Davranmı$ :D Bizim Formayı Giydi Ya Ondandır..! Ama Yakında Oda Ezikler Gibi Salak Olur ve Hatta Olduda :D Harika Bir Fıkra Paylaşım İçin SağoL Karde$ ;) |
süper ellerine sağlık |
Türkiye`de Saat: 11:52 . |