![]() |
Ne mutlu erkeğim diyene ! Bu yazıyı okuyan kadınlar erkeklerin ne kadar da şanslı olduğunu düşünüp keşke erkek olarak gelseydim diye düşünebilirler.Sözü fazla uzatmadan hemen erkek olmanın avantajlarına geçelim: -İç çamaşırlanız kadınlarınkinden her zaman daha ucuzdur. -Sokakta yürürken ya da birisiyle konuşurken kimse göğüslerinize bakmaz. -Her türlü kavanozu tek başınıza açabilirsiniz. -Boynunuzun altındaki tüyler umrunuzda bile değildir. -Zenginseniz sizden çok küçük kızlarla bile evlenebilirsiniz. -Topuklu ayakkabılar size işkence edemez. -“Korumanız” ya da “evliliğe saklamanız gereken” hiçbir şey yoktur. -On beş dakika içinde hazırlanıp sokağa çıkabilirsiniz. -Tatile çıkmadan günler önce hazırlığa başlamanız gerekmez. -İki, üç kilo aldığınız zaman dünyayı kendinize zehir etmezsiniz. -Duş yaptıktan sonra arkanızdan banyoyu temizleyecek birisi vardır. -Masrafınız kadınlara oranla daha azdır. Kozmetik, kuaför, giysiler. -Bir çift ayakkabıyla yetinmeyi bilirsiniz. -Beyazlayan saçlarınız sorun olmak yerine karizmanıza çok şey katar. |
her zaman söylemişimdir bende şans olsa erkek olurdum die:D:D |
NE MUTLU BANA |
:D :D hakikaten erkek olmak varmış... |
tuba ve ortak sizin erkek olduğunuzu düşünüyorumda düşüncesi bile yetiyor :D |
Alıntı:
|
sizi bu halinizle daha çok seviyorum iyi ki böylesiniz. :D:D |
Alıntı:
|
biz şimdi çatışıyormuyuz kardel kardeş geçinmek varken neden kapışalım yahu :) |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:01 . |