![]() |
Ne mutlu erkeğim diyene ! Bu yazıyı okuyan kadınlar erkeklerin ne kadar da şanslı olduğunu düşünüp keşke erkek olarak gelseydim diye düşünebilirler.Sözü fazla uzatmadan hemen erkek olmanın avantajlarına geçelim: -İç çamaşırlanız kadınlarınkinden her zaman daha ucuzdur. -Sokakta yürürken ya da birisiyle konuşurken kimse göğüslerinize bakmaz. -Her türlü kavanozu tek başınıza açabilirsiniz. -Boynunuzun altındaki tüyler umrunuzda bile değildir. -Zenginseniz sizden çok küçük kızlarla bile evlenebilirsiniz. -Topuklu ayakkabılar size işkence edemez. -“Korumanız” ya da “evliliğe saklamanız gereken” hiçbir şey yoktur. -On beş dakika içinde hazırlanıp sokağa çıkabilirsiniz. -Tatile çıkmadan günler önce hazırlığa başlamanız gerekmez. -İki, üç kilo aldığınız zaman dünyayı kendinize zehir etmezsiniz. -Duş yaptıktan sonra arkanızdan banyoyu temizleyecek birisi vardır. -Masrafınız kadınlara oranla daha azdır. Kozmetik, kuaför, giysiler. -Bir çift ayakkabıyla yetinmeyi bilirsiniz. -Beyazlayan saçlarınız sorun olmak yerine karizmanıza çok şey katar. |
her zaman söylemişimdir bende şans olsa erkek olurdum die:D:D |
NE MUTLU BANA |
:D :D hakikaten erkek olmak varmış... |
tuba ve ortak sizin erkek olduğunuzu düşünüyorumda düşüncesi bile yetiyor :D |
Alıntı:
|
sizi bu halinizle daha çok seviyorum iyi ki böylesiniz. :D:D |
Alıntı:
|
biz şimdi çatışıyormuyuz kardel kardeş geçinmek varken neden kapışalım yahu :) |
Alıntı:
|
haklıyım tabiii ... Teşekkür ederim arkadaşım :) |
şımarma hemen iiki bi hak verdik hee:D:D:D |
hak verilmez alınır canım... Bende söke söke aldım işte :D |
hayırlı olsunnnnnnn hak edenin hakkını vermek görevimiz cnm:):) |
helal işte böyle de canımı ye :D |
biz ne şanlıymışız... |
Alıntı:
|
Alıntı:
canım benim yaa... Sen ne şeker şeysin bi gazoz ısmarlayayım mı sana :D:D:D |
Alıntı:
|
yaa i$te kız olmak o kadar kolay mı....ahh ah erkek olmak varm$..... |
ikizler burcu olduğumdan mı yoksa genetikmi ama genetik olsaydı erkekler benden korkmazdı yani hep erkek gibi davranırım |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
emrah annesinin yanında :D:D |
:D:D:D:D nese içeriğin dışına çıkıyoruz ban yemeyelim durup dururken:):) |
Kadın olmanın avantajları Kadın olmanın 29 avantajı http://www.besiktasforum.net/tr/bolu...e/kadi0018.jpg "İyi ki kadın olarak doğmuşum" dediğiniz günler oluyor mu? Elbette oluyordur! Çünkü kadınlar erkeklere göre daha uzun ömürlü, her sabah tıraş olmak zorunda değiller ve daha nicesi... İşte kadın olmanın 29 avantajı... Kel kalmıyorsunuz! http://www.besiktasforum.net/tr/bolu.../kadi0018a.jpg • 30'undan sonra tepenizdeki saçlar dökülmeye başlamıyor. • Burun ve kulaklarınız kıllarla kaplanmıyor. • Aylık giderinizin bir bölümünü erotik dergilere ayırmak zorunda değilsiniz. • Hem duygularınız var, hem de bunlar hakkında konuşabiliyorsunuz. http://www.besiktasforum.net/tr/bolu.../kadi0018b.jpg Bira göbeğiniz olmaz! • Ne kadar içerseniz için, kemerinizi asla bira göbeği örtmez. • Doğuştan doğru hediyeyi verme yeteneğine sahipsiniz. • Meşrubat kolilerini 6. kata kadar kendiniz taşımak zorunda değilsiniz. Sinemada ağlayabilirsiniz! http://www.besiktasforum.net/tr/bolu.../kadi0018c.jpg • Sinemada gözyaşlarına boğuldunuz diye utanmanıza gerek yok. • İstatistiklere göre kocanızdan 7 yıl daha uzun yaşayacaksınız. • Otomobilin lastiğini değiştirmeyi bilmek zorunda değilsiniz. • Yuvarlak meşin olmadan da hafta sonunun tadını çıkarabiliyorsunuz. • Ömrünüzün 2 bin 600 saatini tıraş olarak harcamıyorsunuz. Boş masa bulabilirsiniz! http://www.besiktasforum.net/tr/bolu.../kadi0018d.jpg • Rezervasyonsuz gittiğiniz lokantada tüm masalar dolu olduğu halde, size boş bir masa bulunabiliyor. Silahlarınızı kullanmasını biliyorsunuz. • Umumi tuvaletlerde herkes sizi izlemiyor. • Sinirliliğinizden ve aşırı yeme isteğinizden regl halinizi sorumlu tutabilirsiniz. • Biraz futbolla ilgilenmeniz bütün erkeklerin kalbini fethetmenize yeterli. • Bebeğinizin ilk tekmesini hissedebiliyorsunuz. • Çocuğunuzun sizden olmadığına ilişkin bir korkuya kapılmanıza gerek yok. Mutfağınız her daim temiz! http://www.besiktasforum.net/tr/bolu.../kadi0018f.jpg • Anında harika 5 yemek hazırlayıp, arkasından mutfağı onarıma almanız gerekmiyor. • Aşırı sıcaklarda şortla işyerine gidebiliyorsunuz. • Üzüntünüzü bir çift yeni ayakkabıyla dindirebiliyorsunuz. • Otoparklarda park yerleri sadece sizler için ayrılmış durumda. • Geçirdiğiniz hızlı bir gecenin ardındaki izleri, makyajla gizleyebiliyorsunuz. Kız olmanın 31 iyi yönü Her ne kadar kızsal sorunlarla boğuşmaktan bitap düştüğümüz durumlar olsa da, kız olmak gerçekten güzel bir şey. İşte sana, kız olmanın en iyi 31 yönü! 1- Erkek kıyafetleri giydiğimizde kimse bize dönüp bakmaz. 2- "Damsız girilmez" yazısı bizim için hiçbir şey ifade etmiyor. 3- “Kas yapacağım” diye kasmamıza gerek yok. 4- Kas gücü gerektirecek işleri zevkle yapacak birilerini her zaman buluruz. 5- Dünya yerle bir olsa da, önce kadınlar ve çocuklar! 6- Çirkin bile olsak kendimizi makyajla güzelleştirebiliriz. 7- Sünnet olmayız. 8- Kısa boy mu? Topuklu ayakkabılar ne güne duruyor? 9- Yaşımız ne olursa olsun sokakta gezinirken pamuk helva ve elma sekeri yiyebiliriz. 10- Her sabah tıraş olmak zorunda değiliz. 11- Genellikle istediğimizi almamamız için söylememiz yeterlidir. 12- Blue-jean'lerimizin çeşitli kısımları diğer taraflarına göre dengesiz biçimde beyazlamaz. 13- Bebeklik albümlerimiz sırtüstü çıplak resimlerimizle dolu değil. 14- Horlamıyoruz. 15- Birbirimize beklenmedik eşek şakaları yapma adetimiz yoktur. 16- Arada bir yemek yapabilir, kötü de olsa herkese yedirebiliriz. 17- Tükürmeyiz... 18- Ayaklarımız kokmaz. 19- Sevinince, üzülünce, korkunca çığlık atabiliriz. 20- Aradığınız adresi, kaybolmadan önce sormayı akıl edebiliriz. 21- Askere gitmiyoruz... 22- Hayatimizin hiçbir döneminde kravat takmak zorunda değiliz. 23- Aksesuar kullanabiliyoruz. 24- Yağmurda şemsiyesiz kalmayız. 25- Kol saatimizin ayni zamanda hesap makinesi, takometre, barometre, termometre ve radyo olması şart değil. 26- İstemezsek hesap ödemeyebiliriz. 27- Yürürken ceplerimizden bozuk para, anahtar, çakmak vs. sesleri gelmez... 28- Gece, şartlar ne olursa olsun evimize bırakılırız. 29- Kel olmuyoruz. 30- Toplu taşıma araçlarında ayakta kalmayız. 31- İstediğimiz her yerde ve her koşulda ağlayabiliriz. |
son noktayı koydum ben :D:D:D |
jasminden tokat gibi cevap:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
orası öyle zatenn :)) |
konu kapanmıştır... Her iki tarafa da geçmiş olsun :) |
pauahahaha ne güsel tartısıodunus yaa :D:D |
Alıntı:
tabii sizde haklısınız birileri kapışmalı ki banlanacak birileri çıksın değil mi :D:D |
Alıntı:
hee yaa özledim banlamayı uzun zamandır kimseyi banlamıorum :D:D |
Alıntı:
|
-Bir çift ayakkabıyla yetinmeyi bilirsiniz bi buna imreniyorum:D |
12- Blue-jean'lerimizin çeşitli kısımları diğer taraflarına göre dengesiz biçimde beyazlamaz. puhahahaaaaaa:Dsüper ya hepsi. en önemlisi duygu iyi bişeydir oda bizde var;)ne mutlu bayanım diyene:D |
Teşekkürler Jasmin,hepsi süper de en çok "Çocuğunuzun sizden olmadığına ilişkin bir korkuya kapılmanıza gerek yok. "kısmı muhteşem bir nokta olmuş :D |
Türkiye`de Saat: 06:53 . |