![]() |
:D:D zııırrt yanlış cevap geçiniz..:D |
Alıntı:
gün gelir devran döner he he he :D:D:D sürprizlere açık ol :D:D:D |
:D:D |
:))))))))))))))))))))))))))) |
=)=) |
:D::D:D:D allahım yaaa:laugh: |
bir benim yoruma bak bir de senin yoruma bak :D:D |
yettim Erkan abi :D:D kim gelirse gelsin Ramazan kurtulamaz elimizden :D:D |
sonuna kadar haklısın Erkan abi :D:D |
İşten anca fırsat buldum abi :D:D çok severim kendilerini :D:D |
bir daha tekrarla istersen bunu eyy ramazan :D:D |
ieeeyt beaaa !.. rahat bırakın üleeeyn çucugi...:D:D vroooavvv!..(aslan kükremesi oluyo bu) |
aslan kükremesinin böyle olduğunu ilk defa duyuyorum abi, emin misin? :D:D |
ne konuşuyo bu semra kendi kendine ya.. |
Semracım bu başka( modern):D:D aslan,Erkan a sor o anlatsın.. |
bişey mi dedin Ramazan?..... |
:D:D dedim ulan:D |
bu kez de Erkan abi yok, geldiğinde sorcam :D |
kıs kıs kıs:D erkan abiyi yıkadık,gömdük, nasıl bilirdin??:D:D |
dikkat et sen yıkanıp gömülmeyesin de :D:D |
walla ben anlamam ramazan kardeşim bu ünvan üstüne yapıştı artık giydirdiler sana hayırlı uğurlu olsun irfan abim bile ağzından kaçırdı işte başka bir konuda :D:D:D:D +18 deyince ilk aklıma sen geliyorsun zaten nickinin sonuna da + koymuşlar ya :D:D:D:D bu kadar olur yani :D:D:D |
:D:D:D iimiş |
Alıntı:
Vay be bir gün yoktum yani bir gün,biiiiiiiiir gün...Oğlumun yanına gitmiştim burada kardeşimi lime lime etmişler be...:D tüüüüüüüüüüü,yazıklar olsun...:D Erkan senden bunu beklemezdim yani...:D Konu açıyorsun,Ramazancığım,nezaketinden açmış olduğun konuya cevap yazıyor ve sen de teşekkür edeceğine böyle karşılık veriyorsun ha...:D Ramazan hiç bir zaman + - 18 gibi konular açmamıştır.İsterse açmış olsun yaşı 18'i geçen herkes bu konulara bakabilme ve yorum yapabilme hakkına sahiptir.:D Beni de Panter Emel gibi çıldırtmayın...:D Bu arada İrfan bey ve bendeniz kedigiller familyasındanız galiba...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Yürü be Ablam harikasın yaa..Çok doğru tespitler.. |
Alıntı:
tescillemişler artık yani :D benle ilgisi yok hem semra kardeşime de sorabilirsin :D:D:D |
Alıntı:
ya işte ablacığım adı çıkmış bir kere artı ramazan dendimiydi :D:D |
sıkışınca abla abi diye bağrınıp duruyo, bunu hep yapıyo bu Ramazan :D:D Ramazan kardeş, Hazel abla ve İrfan abi bir tek senin ablan ve abin değil...:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gelince kendilerine bir soralım istersen :D:D onlar forumdaki herkesin sevilen abi ve ablası :) sana has değil, hıh :D:D |
Geldiiiiimmm...:D Kardeşlerim benim...:D Hepimiz kardeşiz bu öfke ne diye ? :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Erkan da sana sesleniyor gibiydi sanki Semracığım...:D Kardeşler birbirlerini üzmezler,lütfen bu gidişata son verin.:D Yoksa ben üzüntüden sekte-i kalpten gideceğim.:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ieeeeyt !.. yettüm bre kardeşlerim,kızancıklarım,biladerlerim,al yazmalılarım,gümüş hızmalılarım,kavga etmeyesiz..birbirinizi yemeyesiz..aklı hür ,vicdanı hür nesiller olasız..:D |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 05:06 . |