![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
iyi olacaklar Hazel,ama biraz zaman alacak..ben onlardan bayaaa bi ümitliyim...:D:D ne diyiim..inşallah ömrümüz vefa eder.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
üşüdüysen sende üstüne google earth:D:D:D hem biz bu kargaşanın nedeni ve suçluyu bulup kamuoyuna açıkladık bir numara işte sayın ramazan bey :D:D:D:D değilmi semra kardeşim etrafa şirin gözüküp aleyhimize kampanya başlatıyor işte :D:D:D |
Alıntı:
|
ttmm ablam biz istisnayız yani |
Erkan da onlara uydu ya ne diyim ben işte..:D:D(Erkancıım,Aslan benzetmeni unutmadım..unutma intikam soğuk yenen yemektir)..:D:D hele bi Karabük seyahatimi yapıp geleyim.. |
Alıntı:
Her insan suçu sabit olana kadar masumdur(suçsuzdur) :D Sıkışınca ablanı çağırıyorsun dedin Ramazan'a ama sen de destek için hep Sema'ya sesleniyorsun.:D Semra evet demese senin sözerinin bir hükmü yok mu ? :D Yoksa kimse seni takmıyor mu ? :D Bu arada google'dan haberim var çok şükür...:D Ama bu fıkralar hangi sitelerde onu bilmek istedim yoksa bilmesem daha mı iyi acaba ya...:D Pek hayra alamet değil gibi...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
yok ,şimdi ben Karabük e odaklandım...ama dönüşte,"aslan ,her yaşta aslandır" sözünü bazı arkadaşlara gösterecem vrooooauvvv !..:D:D:D |
Alıntı:
|
ne olacak bu büyüklerin hali ablacıııııııııım:) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
yaw bu meltem nerde acaba şimdi :D:D:D:D |
sahi yaa !.. nerede benim isyankar deli'm.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D |
Alıntı:
|
qüseLms :D:D |
:D:D akıllı velet :D |
pusuya yatmıs bi erkek :D:D:::D |
Alıntı:
Yetmeeezz..Erkan abi sana bir sır vereyim..Ben Ergenekonunda 1 numarasıyım ulan:DBeni deşifre edemediler daha:D ayrıca google ört iğrenç bi espri olmuş:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
gitmeyin ramazan kardeşimin üzerine yaa... Çocuk ne güzel bir sürpriz hazırlamış değişik bir doğum günü kutlaması işte altı üstü sizin içiniz fesaT :D |
Alıntı:
|
Rahat bırakın üleeyn Ramazanı...parça pincik ederim hepinizi allama....:D:D görüyorum ki hain medya iş başında ...Never,y're not lonely Ramazan.. |
Türkiye`de Saat: 06:57 . |