![]() |
Temel ve Karısı Temel, bir haftaligina gittigi memleketten, haber vermeden erken dönünce karisini evde baska bir erkekle yatakta bulur. Derhal belinde tasidigi tabancasina davranan Temel, yatakta yakaladigi adami alninin ortasindan vurur. Tabancayi tam kendi kafasina dogrultmusken, karisi haykirarak üzerine atlar: - Dur Temel im, kiyma kendine!.. Temel, sinirden titreyerek haykirir: - Sus kal..k, sira sana da gelecek!.. |
hıhı gelir gelir.:D:D:D teşekkürler... |
laz zekası iştee :D:D |
:D:D:D:Dsadece gülsem yeter dimi :d |
evet evet temel mutlaka sıra gelir :D tesekkürler ablam |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Aile saadetini bozduğu ve gençlere kötü örnek teşkil ettiğinden bu tarz temel fıkralarını İFÜK olarak yayını kaldırıyoruz :D Güzeldi ablacım :D |
Alıntı:
Rica ederim...:D |
Alıntı:
ablam kesinlikle harikasın bir kerede bildin :D |
güzeldi ablam:D:D |
Güzeldi annem :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Fıkra çok güzeldi Hazel teşekkürler..:D Arkadaşlar bi şeyi düzeltmek isterim..:D Temel ,İdris ve Dursun Trabzonludurlar..:D:D Hatta rivayrt odur ki biri Arsin li, biri Of' li digeri de Maçka lidur.. Ama Laz değildirler..Laz daha ziyade Artvin in sahil şeridindekiler dir..Onar da kendi içinde ikie ayrılırlar..Tedavi edilmişleri:D edilmemişleri:D:D Edilmemişleri de ikiye ayrılır ; Hiç edilmemişler, edilememişleri..:D ehüehü ben de laz ımda ayıptır söylemesi..Tedavim de iyi gidiyo... |
:D:D sağol ablam güselmişti..:D irfan Abi sen Asimile olmuş lazsın :D benim peder de Mohtilazdır(gerçek laz)..Dil bilir yani |
Alıntı:
|
Alıntı:
Yani İrfan bir laz ismi oluyor,öyle mi ? :D Allah acil şifalar versin İrfan Bey...:D Alıntı:
Senin işin zormuş be Ramazan,iyi kızını vermiş valla...:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
"Rica ederim...:smile: Yani İrfan bir laz ismi oluyor,öyle mi ? :biggrin: Allah acil şifalar versin İrfan Bey...:biggrin:" Hayır Hazelcim,ismimi Üsküdar da koymuşlar:D:D |
Alıntı:
|
Abi ''biliyorsun'' demekmiş kogiçkin:S |
Alıntı:
İstanbullusunuz yani...;) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Valla bende bilmiyom abla pedere sorcam:D:Dama yakın kaynaklardan aldığım bilgiye göre ''biliyorsun'' demekmiş:D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sadece bir kelime mi öğrendin ? :D |
Ramazancıım,sor bakiim babana "mundi kavali " ne demek..çocukken anam bana derdi de..:D |
''sadece bir kelime kogiçkim abla''..kogiçkin=biliyorsun olduğuna göre kogiçkim =biliyorum:D:D bak cümle içinde bile kullandım abla:D:D hatta ben kogiçkim gördüm:D:D..hatta hatta ''benim babamın kogiçkini var'':D:D muhauha:D:D |
Türkiye`de Saat: 07:33 . |