![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra tekrardan birlikte birşeyler paylaşabilmemiz adına 10.Ocak.2010 tarihinde halı saha maçı ayarladık. Halı Saha maçının ardından birlikte bir cafe'de oturulup yemek ve sohbet imkanımızda olacak. Tarih: 10 Ocak 2010 Pazar. Saat: 16.00 - 17.00 arası. Yer : İTÜ Gümüşsuyu Kampüsü Halı Sahası (Taksimden stada doğru inerken saol tarafta kalıyor, halı saha kampüsün içindedir.) Halı sahanın duş imkanı vardır, maç sonrası bir yerlere gidip oturabilmek ve sohbet edebilmek adına duş almamız zorunludur, ben duş almicam diyen gelmesin. ![]() Arkadaşlar maç 16.00 da başlayacak ancak orada giyip soyunma takım kurma vs. zaman alacağı için 15.00 gibi halı sahada hazır olamamız gerekiyor. Dolayısıyla buluşma saatimiz 15.00 dır. Katılmak isteyen arkadaşların listeye isimlerini yazmaları rica olunur. BeşiktaşForum.Net Yönetimi Konu Gokhan tarafından (05-01-2010 Saat 17:51 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | 1- Gökhan 2- SahEmre 3- Outkast ( K ) 4- Hannibal 5- Karetta2002 (C) 6- Pascal Tekin 7- jonijonkartal 8- OfLuSoNeR [61] 9- Paco 10- Yaşar (Paco yeğeni) 11- safa1903 12-ghost tiger Liste kesinleşti arkadaşlar. Yarın büyük maç gerçekleşecek.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + Konu SahEmre tarafından (09-01-2010 Saat 21:38 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Adanalı Melike ![]() ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ben ,ebru ,müge seyirci olarak geleceğiz ![]() ![]()
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
çarşı ulann ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | taraftar olarak varım ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | size iyi eglenceler mesafeler beni engeliyor yoksa bende oynamak isterdim.
__________________ Basta bir büyük yoksa kardeslerin arasinda kavga vardir Kavga Varsa Kan Vardir Kan Varsa Ölüm Vardir Ölüm Varsa Silah Vardir Silah Varsa Para Vardir Para Varsa Güc Vardir Gücün Oldugu Yerde....Savas Vardir | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 64
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | aksi birşey olmaz ise ben de orda olacağım evelallah..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Sensiz olur mu abi. Ayrıca sen (C) sin ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | mac buyukcekmecede olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | |||
Tecrübe Puanı: 41 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
senden yana büyük şüphelerim oluştu tekin ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | |||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
B3ŞİKT@ŞK ![]() Üyelik tarihi: Apr 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]()
__________________ T3QİN | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |