![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| | #111 | ||
| Gogo ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 43 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. İrfan abimizi de hakemliğinden ötürü kutluyorum. | ||
| | |
| |
| | #112 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 55
Tecrübe Puanı: 70 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler gençler... Beraberlik bozulacak mı?Gençlerde yeni transfer olacak mı? Tecrübelilerin oyuncusu nasıl oldu da hakem oldu? Bir sonraki maça hangi hakem atanacak?Daha bir çok soru var ama şimdilik bu kadar yeterli...![]()
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #113 | ||
| zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Arkadaşlar güzel maçtı tebrik ederiz. İrfan abi güzel ve dengeli maç yönetti bazı kararlara isyan etsekte kontorlü elen bırakmadı ![]()
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
| | |
| | #114 | ||
| Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Dec 2009
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrikler ![]()
__________________ "Ya ölü yıldızlara hayatı götüreceğiz ya da dünyamıza inecek ölüm" | ||
| | |
| | #115 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Teşekkürler . . . İrfan abi nin sahada olması yetti karizmasıyla macı yönetti ve güzel maç oldu . İzleyici olmaması kötüydü ama yinede mactan sonraki sohbet muhabbet bize yetti . Gelen arkadaşlara çok teşekkürler .
__________________ ******M @ V ! Ş * @ F L U***** | ||
| | |
| | #117 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() | Gelemediğim için özür dilerim.Herkezi Tebrik Ederim Açıkcası Bu kadarını Hiç Bekliyordum yani NEdense İçimden Bir Ses Gençler Alıcak Diodu Maradona yı o kadar övdüler bana kaç gol yiyecek diye merak etmiştim açıkcası 10 tane hiç beklemiyordum ![]() | ||
| | |
| | #118 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2008
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | 8 tane attıktan sonra 10 gol yesede bişey farketmez kardeşim . 2 fark var olay bu . büyütmeye gerek yok . Dostluk kazanıyor her macta. ![]()
__________________ ******M @ V ! Ş * @ F L U***** | ||
| | |
| | #119 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 57 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Tebrik Eden Tüm Herkese Bir Kez Daha TeşekkürLeR . Takımımı Bir Kez Daha Huzurlarınızda Ortaya Koydukları Mücadeleden Dolayı Kutluyorum . Bir Sonraki Organizasyonda Görüşmek Üzere . ' BFGENÇLER TAKIM KAPTANI ' | ||
| | |
| | #120 | ||
![]() Üyelik tarihi: Nov 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eheeeyy asistle maçın kalecisinide seçin:d
__________________ .¤*¨¨*¤.¸¸...¸. \¸. BARCELONA .¸ .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤ ..\ ☻/ /▌ / \ Barça ♥ | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |