![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |||||||
| Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
| | LinkBack | Seçenekler | Stil |
| | #11 | ||
![]() Üyelik tarihi: Apr 2009
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | her şey müsaittt... zaten yakınım stada zamnımda varr eger izniniz olursa ve benide kabul edersenizzz..mutlaka gelmek isterim..normalde her hafta sonu yüzde yüz halı saha maçı yapıyoruz ama bu hayatımın en özel maçııı olur benim için yemin ediyorum.. soldan bindirdimmmii leblebii gibii tak tak 3-4 adam geçebilecek kıvraklıktaa süper hızlıı yalnız uzaktan şutlarda biraz eksigimm....takım oyunuu felsefemdirr... 1- Gökhan 2- SahEmre 3- Outkast 4- Hannibal 5- Karetta2002 (C) 6- Pascal Tekin 7- jonijonkartal 8- OfLuSoNeR şu muhteşem kadroya 9-hakan 10-yaşar eklenirse çok mutlu olururm.. bu arada yaşarr benden daha fanatik beşiktaşlı teyze oglum..gelmektenn şerefff duyarızzzz..büük mutluluk yaşarız....eger iki kişi olmuyo diyosanız tek ben gelim kar yagmurr fırtına engellemezz bizi yeterkii orayaa gelelim sizle tanışıpp o eglenceliii dakikaların keyfini çıkaraalımm başka bişi istemiyorumm. ![]() Konu Cagla tarafından (05-01-2010 Saat 22:08 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |