![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
|
Forum Buluşmaları Forum buluşmaları ile ilgili duyurular buraya eklenecektir. Sadece forum yönetimi tarafından konu açılmasına izin verilmektedir. |
![]() |
| LinkBack (1) | Seçenekler | Stil |
|
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Hahahahhaha çok güzel ifade etmişsin çamurlugunu .. bak emre ortalamasını bile üşenmemiş hesaplamış ![]() sende bi bak istersen ![]() ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #2 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | |||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
![]() ![]() ![]() Bu arada Meric'in adalatine bakin; ![]() 1.grup _________ 1.gogo 2.sahemre 3.Ayche 4.gizemli _________ 398 puan 2.grup _________ 1.Meric 2.Murat 3.Petek 4.Zeyno 5.Baris _________ 414 puan Konu Gizemli tarafından (12-11-2007 Saat 17:55 ) değiştirilmiştir.. | |||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | ya ben bir daha meriçlerle oynanam Gizemli ... ne bunlar yha ben hayatımda böyle çamurluk görmedim yha . Bi yenildik de bi kabul et dimi .. İnsan o zaman tevazu gösterir ama bunlar hep yeniliyorlar bir de üstüne kendileri kazanmış gibi anlatıyorlar .. yani sen sitenin iki büyük yöneticisi bir de kırmızı modu üstüne petek bir de barış eklensin yine de 4 kişiye yenil ![]() ![]() ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | |||
Tecrübe Puanı: 21 ![]() ![]() | Alıntı:
Hay Aklınla bin yaşa kankacım , olmazsa olmazım benim .. hayır bende düşünmüştüm ama sen söyleyince emin oldum demek meriç bizim takımda olmak için çamurluk yapıyo ... iyi de söylemesi yeterli olur du dimi ![]()
__________________ Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu Yoruldu Yüregim , Yoruldu | |||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
![]() LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/forum-bulusmalari/40592-bowling-oynamaya-ne-dersiniz-istanbuldaki-arkadaslarin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
INBOX.AZ: Forum Bulusmasi | This thread | Refback | 05-11-2007 10:24 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |