![]() |
Alıntı:
:D:D:D en fazla ayagın veya kolun kırılır baska bısey olmaz baktın can cekısıyorsun hemen B planı gormemezılkten gell maca devamm :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
tmm halısaha ıptal olduuu:D:D allah korusun bır sakatlık cıkmazz :lollypop::lollypop: |
sakatliktan niye korkiyorsunki hakem ne güne duriyor sana faul yapana kirmizi kart gösterir oyun disi birakir :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
arkadaslarda diyor maksat muhabbet kimse sana kasitli girismez ayana vurmaz rahat ol oyna futbolunu :) |
zaten eğlenmek tanışmak için geliyoruz öyle birşey olacağından değil olmamasını istiyorum tek kendime değil hepimize :) |
Arkadaşla görünüşe göre 11 kişiyiz, mustafa abi ve bikaç kişiden de haber bekliyorum ben. Saha büyük olduğu için 14 olalım dedik. Mustafa abiden gelicek olan habere göre ya 3 ya 2 kişi daha ayarlamamız gerekicek. Adam getirebilecek olan varsa foruma yazsın bu geceden itibaren artık kadroya yeni adam alınmayacaktır. Artık adam almicaz kadroyu tamamlicaz. Gelecek olan arkadaşlara ben özel mesajla cep numaramı atıcam eğer gelemiyorlarsa en geç yarın bana haber versinler. Ona göre adam ayarlicaz bizde. |
süper orda oLup izLemek isterdm (: |
günü geLsede görsek artık kim gaLİp kim magLup kim sakat kim sagLam :D:D |
Türkiye`de Saat: 11:10 . |