![]() |
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. İrfan abimizi de hakemliğinden ötürü kutluyorum. |
Tebrikler gençler... Beraberlik bozulacak mı?Gençlerde yeni transfer olacak mı? Tecrübelilerin oyuncusu nasıl oldu da hakem oldu?:DBir sonraki maça hangi hakem atanacak?Daha bir çok soru var ama şimdilik bu kadar yeterli...:D |
Arkadaşlar güzel maçtı tebrik ederiz. İrfan abi güzel ve dengeli maç yönetti bazı kararlara isyan etsekte kontorlü elen bırakmadı :) |
Tebrikler :) |
Teşekkürler . . . İrfan abi nin sahada olması yetti karizmasıyla macı yönetti ve güzel maç oldu . İzleyici olmaması kötüydü ama yinede mactan sonraki sohbet muhabbet bize yetti . Gelen arkadaşlara çok teşekkürler . |
Aynen... İlk defa katıldım ve gerek maçtan sonra gerek maç öncesi muhabbetler süperdi. Herkese tekrar teşekkür ederim. |
Gelemediğim için özür dilerim.Herkezi Tebrik Ederim Açıkcası Bu kadarını Hiç Bekliyordum yani :D NEdense İçimden Bir Ses Gençler Alıcak Diodu :D Maradona yı o kadar övdüler bana kaç gol yiyecek diye merak etmiştim açıkcası 10 tane hiç beklemiyordum :D |
8 tane attıktan sonra 10 gol yesede bişey farketmez kardeşim . 2 fark var olay bu . büyütmeye gerek yok . Dostluk kazanıyor her macta. :) |
Tebrik Eden Tüm Herkese Bir Kez Daha TeşekkürLeR . Takımımı Bir Kez Daha Huzurlarınızda Ortaya Koydukları Mücadeleden Dolayı Kutluyorum . Bir Sonraki Organizasyonda Görüşmek Üzere . ' BFGENÇLER TAKIM KAPTANI ' |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 23:54 . |