![]() |
BesiktasForum.NET 4.Halı Saha Gençler :10 -Tecrübeliler :8 Geleneksel hale gelen halı saha maçlarımıza devam ediyoruz. Tarih: 28 Şubat 2010 Pazar Saat: 17.00 - 18.00 Yer : Londra Camping Halı Sahaları Yenibosna Saha No: 1 Arkadaşlar Metrobüse biniyorsunuz Yenibosna durağında inip Shell Akaryakıtın içinden geçerek hemen sahaya ulaşıyorsunuz. http://www.londracamping.com/images/futbol_plan.gif |
Kadrolar hemen hemen oturmuş durumda arkadaşlar eğer kadrolarda bir eksiklik olursa diğer arkadaşları da dahil edebiliriz. Kadrolarda boşluk olup olmadığı konu içerisinde açıklanacaktır sık sık takip edin. |
Ben Gençlerin Takımında Defansda Oynucağım Sanırsam :) |
evet halil ben gelemeyebilirim bu yüzden sağlam oynamanı tavsiye ediyorum tamam mı ? gelmeye çalısıyorum tabi saniye saniye konuyu takip edip göreceğim neler oluyor olucak. |
İnşallah Gelirsin :) |
BF GENÇLER MUHTEMEL 7'si . Kaleci : MERT ( M3rtS3fa ) Defans : SaFa , Halil Orta Saha : Salih , OnuR Forvet : SoneR - MuRaT (C) |
yıldızlar sahaya iniyor....:) |
İdmanlar O Kadar Ağırki Eve Gelince Ertesi Gün Yürüyemiyorum Bu Akşamda İdman Var İnsallah Pazara Kadar Hiç Bir Ağrım Sızım Kalmaz . |
yıne mııı:(:(:(:( kız arkadasımla randevum vardı ooo saate:( |
:) bu gün ki idman seni maça turp gibi girmeni sağlar. bayadır idman yapmadığın için ağrıyordur |
Alıntı:
konuş yengeyle kaçarı yok :D:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
uzgunum sevgılım anlasamadık emre abıyı kıramadım ıste boyle bırsey kardeslık halı saha da emre abıyle dersın soran olursa::(:(:(:(:(:(:( |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kız arkadaşın gitmi deyecek sen de gelmiceksin :D:D buna güldüm :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
bencede bir emre abi, ama sanmıyorum bir maç için terk edilecek insan değil tekin abi. bence yenge anlayışlıdır bu konuda (umarım). benım dediğim fikir aklına yatmadı herhalde tekin abinin |
kaleci hasta:D |
ahmeti iyileş maç günüe kadar yapıcak bişey yok |
Alıntı:
Ama çözeriz herhalde :D |
kendi kendine seferber ol ahmet iyileş :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
İrfan abiyi Sportif Direktörlüğe getirdik :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
::(((:(:(:( |
Kız Arkadaşlarınızı Getirecekseniz Bende Yengenizi Getireyim ? Maçı İzlemeye. |
getşrmeyi değil şu an gitmeyi düşünn var ama tekin abi şansını denicekmiş |
beenn de gelmek istiyooruuummmm:(:(:(:(:(:( |
Alıntı:
|
Benimde 3 gündür başım çatlıo belim ağrıo hade hayırlısı :D |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
ben kız arkim olarak melike ablayı getürücüm:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alış veriş merkezi mi? Hiç gelmesin daha iyi bence...:D:D:D Yazık Tekin'e...:D Bence maçları bundan sonra alışveriş merkezlerinden uzak bir yerde ayarlayın derim.:D:D:DTabi kız arkadaşlarını getirecekler için söylüyorum.:D Bu arada hemen de içmeye sebep buldun yani Tekin,bahaneye bak... Alıntı:
Hepinize başarılar diliyorum,aman sakatlık falan çıkarmayın sakın...:) |
Türkiye`de Saat: 00:16 . |