![]() |
murata söyledin mi kardeşim ? |
Alıntı:
|
. BF GençLer 7'si . Mert Safa Halil ---> Alternatifi ' Seyit ' Onur Salih Soner MuraT (C) Takım Kadromuz Tamamlandı Sadece Halilden Kesin Bir Cevap Bekleniyor . Halil ( Bjk076 ) Online Olduğunda Geliyormusun Gelmiyormusun Söyle Ona Göre Alternatifine Haber VeriLecek . |
tamam murat abi arkadaş oynasın benim yerime bidahikine gelirim ben :) |
Alıntı:
Sen Bana Gelebilirim dİyorsan Senin Kadroda Yerin Hazır |
Ben Gelirimde Mecidiyeköye akdar çok rahat ondan sonrasını karıştırırım die korkuom :D |
Metrobüs Şöförüne Yakın Dur Söyle Yenibosnada İndirsin Seni Kesin Gel Bekliyorum |
ya olmadı ben alyım seni be :D telini yaz.. :D |
Mertsafa beni mecidiyeköyden alırsın telefonlaşırız bende kontör sıfır babamdan bi 50 kontör isteim :D |
özel nedenlerden dolayı gelemeyeceğim alternatifim olan arkadaş oynasın ;) |
Bu Son Dakika Söylenecek Şeymi Halil Kardeşim . |
BF Gençler Kesin 7'si Mert Safa Seyit Onur Salih Soner MuraT (C) |
Haydi BeşiktaşForum Maça .. |
:D valla bu maçdan sonra da fb gs den biri puan kaybederse totem yapcam her hafta halı saha olsun :D |
birazdan çıkıore:D |
Karşılama Genç takımın 10-8 galibiyeti ile sonuçlanmıştır. |
Kazanan Takımı Tebrik ederim .:D |
bütün takımımı ve tecrübelileri tebrik ediyorum maç gerçekten çok güzel ve ortada geçti. tabi kazanan taraf biz olduğumuzdan dolayı memnunun hepinize teşekkürler (ayrıca bir ricam bundan sonra pazar günü olursa gelemeyeceğim) |
Valla 3 ay aradan sonra futbola dönmek güzeldi. :) Böyle bir organizasyonda ilk defa bulunduğum için pek fazla ortama katılamadım ama çok süper ortam vardı. ( BF halı saha turnuvasını kastediyorum.. İlk defa halı saha oynadığım düşünülmesin :D ) İnşallah tekrarı olur. Maç içinde tecrübelileri ve takımımı tebrik ediyorum. Kazandık, mutluyuz :P :D |
Müthiş Bir Mücadele Kıran Kıran Bir Maç BÜYÜK KAPTAN İRFAN ABİMİZİN HAKEMLİĞİ ÖNDERLİĞİNDE Güzel Bir maç Oldu . Kazandığımız İçin Çok Mutluyuz Takımımı Tebrik Ediyorum Verdiği Mücadeleden Dolayı Ve Ezeli Rakip Ebedi Dostumuz BF Tecrübelileri'de Mücadelelerinden Dolayı Tebrik Ediyorum . BFGENÇLER KAPTANI . |
Kaptan'dan resmi açıklama da geldi :D Ya hiç konuşulmadı ama foto çekti mi irfan abi ?.. |
Bizi Tebrik Eden Etmeyen Herkesede Çok Teşekkürler . Yapılan 4 Maç Sonucunda . BFGENÇLER 2 Galibiyet BFTecrübeliler 2 Galibiyet |
ya hiç foto çekinmedik maçta bu sefer neden ? irfan abi arada dokunsaydı bikaç foto |
maçtan önce irfan abi kendi telinden çekicekti sanırım.. |
evt gençleri tebrik ediyorum beraberlik var şu an:) |
abartmayın arakdaslar altı üstü 2-2:D |
tebrikler gençler:) |
Alıntı:
|
Barcelona stilini sahaya uyduran gencler takımı ilk yarıdaki oyunuyla macı kazanmıstır . . . Bu arada yapılan 4 maç sonucunda gol krallıgın da ; OfLuSoNeR 16 golle 1. Gogo 15 golle 2. sırada yer almaktadır ... |
gençler'i tebrik ediyorum..gerçekten de özellikle ilk yarıda; Salih'in ve soner in çok etkili oyunu ve aldıkları her topu olumlu kullanmaları sonucu adeta show yaptılar..ikinci yarıda ise ; tecrübeliler topu yere indirerek oynadılar ve dengeyi sağladılar,Soner in ve salihin de yorulması bunda etkili oldu ama defansta yaptıkları basit hatalarla yedikleri goller maçı kaybetmelerine sebep oldu.. Bu arada maçın hakemi de ;ara sıra tecrübelilere taktik verse de :D:D uluslararası standartlarda bir maç yöneterek maçın zevkli ve çekişmeli geçmesinde aktif bir rol oynadı ... |
Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. İrfan abimizi de hakemliğinden ötürü kutluyorum. |
Tebrikler gençler... Beraberlik bozulacak mı?Gençlerde yeni transfer olacak mı? Tecrübelilerin oyuncusu nasıl oldu da hakem oldu?:DBir sonraki maça hangi hakem atanacak?Daha bir çok soru var ama şimdilik bu kadar yeterli...:D |
Arkadaşlar güzel maçtı tebrik ederiz. İrfan abi güzel ve dengeli maç yönetti bazı kararlara isyan etsekte kontorlü elen bırakmadı :) |
Tebrikler :) |
Teşekkürler . . . İrfan abi nin sahada olması yetti karizmasıyla macı yönetti ve güzel maç oldu . İzleyici olmaması kötüydü ama yinede mactan sonraki sohbet muhabbet bize yetti . Gelen arkadaşlara çok teşekkürler . |
Aynen... İlk defa katıldım ve gerek maçtan sonra gerek maç öncesi muhabbetler süperdi. Herkese tekrar teşekkür ederim. |
Gelemediğim için özür dilerim.Herkezi Tebrik Ederim Açıkcası Bu kadarını Hiç Bekliyordum yani :D NEdense İçimden Bir Ses Gençler Alıcak Diodu :D Maradona yı o kadar övdüler bana kaç gol yiyecek diye merak etmiştim açıkcası 10 tane hiç beklemiyordum :D |
8 tane attıktan sonra 10 gol yesede bişey farketmez kardeşim . 2 fark var olay bu . büyütmeye gerek yok . Dostluk kazanıyor her macta. :) |
Tebrik Eden Tüm Herkese Bir Kez Daha TeşekkürLeR . Takımımı Bir Kez Daha Huzurlarınızda Ortaya Koydukları Mücadeleden Dolayı Kutluyorum . Bir Sonraki Organizasyonda Görüşmek Üzere . ' BFGENÇLER TAKIM KAPTANI ' |
Alıntı:
|
Türkiye`de Saat: 07:32 . |