![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
Bizim çocukların okulunda yapın,Darüşşafaka'da...Halı sahaları var,kiralıyorlardır.Orda hiç bir şey yok valla,bir tek kantin var.:D Hem Acıbadem Maslak ya da İstinye Devlet Hastanesi çok yakında...:D |
Alıntı:
|
Alıntı:
Konu dışına çıkmış oldum ya,pardon...:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Aslında saha kiralanıyorsa okula da katkıda bulunmuş olunur...:p |
Düşünüyorum Hazel Ablam (: İnşallah Bir Sakatlık Olmaz (: |
Alıntı:
Aman,inşaallah...:) Çok dikkatli olun,abim iki kere kolunu kırdı halı saha maçında...(Bunu daha önce de yazmıştım galiba ya:p) |
kımse benım derdımle ılgılenmıorrrrrr:(:(:(:( |
Alıntı:
Bu arada kız seni seviyorsa anlayışla karşılaması lazım.Yok eğer gitme diyorsa sevgisinden şüphe et bence...:p Hani en büyük aşk Beşiktaş'tı,gerisi yalandı Tekin,ne oldu?:DBöyle mesaj yazan biri bu maça gitmeli,sorun ne olursa olsun..:p |
Alıntı:
|
Alıntı:
Katılıyorum ablacım :) |
Ya şu üzgün suratttan vazgeç Tekin...Her şey olacağına varır.Sen git maçına,at stresini...:) Sağol Gözdeciğim...:) |
Ben Tekinin derdinide, sevgilisini de biliyorum :) MErak etme Tekin bişey olmaz rahat ol :D |
Mesele Mühimse Erteleyin ne Acelesi Var :) |
Halı Saha Konusu Nerelere Gelmiş Püff |
ben gelemeyeceğim sanırsam :/ pazar günü hazırlık maçım vardı hocaya gelemicem dedim eğer bugün bizimkilerden izin alabilirsem dershane için gitmem maça gelirim sizinle |
Alıntı:
|
tamam bu akşam kesin haberimi veririm abi. diyorum ya gelmek için kulüp hocama dershane var dedim bizimkilerden izin alim hatta izin değil gidicem diyim :) telefonun açık olsun akşam idman var eve geç geliyorum mesaj atarım sana. |
Alıntı:
Tamamdır Kardeşim AKşam İdmanda Dikkat Et Kendine Allaha Emanetsin . |
Alıntı:
|
Hadi bakalım genclere bol şans :D |
metin gelemiyor musun sen gelicektin yada gelmeye çalışıcam diyordun birdaha ki maça ? |
BF Gençler Mert Safa ( Haber Bekleniyor ) Halil Onur Salih Soner Murat(C) |
Alıntı:
Yenilen takım yenen takımdakilerin sevgililerine alışveriş merkezinden hediye alsın hehehehe :D |
BF Tecrübeller Kadrosunda değişiklik olmamıştır. 1- Ahmet 2- Tekin 3- Tolga 4- SahEmre (C) 5- Murat 6- Caner 7- Gökhan |
tekin hep önümü kapatıyon göremiom ha:D |
ahhh ahhh :D Ulan Size Tezarat Yapmak bilee güsel Olurdu :D Oynuyamasanızdaa..PUhahahah :D |
Alıntı:
Kanka Sen Gel Tezahürat Yap Bize Revanen Bizden :D Gerçi Sen Hacısın Pardon :D:D |
BF Gençler Mert Safa ( Haber Bekleniyor ) Alternatifi Hazır : Seyit Halil Onur Salih Soner Murat(C) |
Şimdiden iki takıma da basarılar . . . o f L u . . . 61 . . . |
Kusura Bakmayın Hiç Hesapta Yokken Bir Kuzeni İskenderuna Askere Yollucaz Eğlencesi var Birininde Düğünü var malesef Gelemicem :( |
Son Dakika Oldumu Bu Şimdi Halil :S |
Biri Zaten Bu Akşam Diğeride Yarında Yarın gelirimde mecidiyeköye kadar ordan sonrasında bi mallık yaparım kalırım oralarda :D Metrobüsün İçi Mahşer Yeri Gibi Hangi Durak Olduğunu Göremiomki :D Mecidiyeköyden birisi eşlik edebilirse bana gelirim kesin :) |
Alıntı:
|
Halil Kesin Geliyormusun Gelmiyormusun Ona Göre Adam Ayalarmaya Çalışıcam |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
kaptan ben geliyorum benn :) |
Safa tamamdır halil geliyomusun acil cevap yaz ? |
Türkiye`de Saat: 09:16 . |