![]() |
görücez bu maç bi rövaşata golüm daha var size :))markajdan kurtulup gollere devam :)) |
Gençliğin kanı kaynadı ayarlayın da bir maç yapalım bayram ertesi. |
1 aydır top görmüyorum:D Arog daki çıldırmış carlos gibiyim:D |
Alıntı:
|
Sıkıldık Artık Yeter Toplanalım Yeter Halı Saha bizi Bekler Sadece Yedi Kisi Çıkartalım Şimdi Beşiktaşforum Yeter :D |
BF Tecrübeliler takımı yapılacak oan maç için hazırdır. |
biz hazırız büyük kaptan... |
rakıp yoksa dısardan bır kac kısı cagırırım ben aramızda yaparız ne olsa esenyurtta adam cokk:D:D |
Caner yakında yeni sezona ilişkin brifingi vericem. Kaptan yeni sezon hazırlıklarına takımdan önce başladı. Ben yeni sezon için yepyeni bir teknik ve taktik anlayış planlıyorum şimdilik kağıt üzerinde ve teorik bazda çalışmalarıma devam ediyorum. Kafamda bazı maççlar oynuyorum. Siz şimdilik izinlisiniz, yakında bir diyet programı vericem onu kısa süre uygulayıp yeniden çalışmalara başlayacaksınız. Geçen sezon elde etiğimiz bşarıyı daha da ileri taşımak için çalışmalara devam ediyorum. |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D:D:D Kanka Tekin en kötü ihtimalle sen adam ayarla halısaha maçı yapalım. |
edıt:D:D |
ya ben daha tatilden çıkamadım:D |
maç maç maç maç maç :party: |
Alıntı:
|
benim takımım mı :D olm ben organize edemem forumdan çıkmıyo mu 14 kişi ille tecrübeliler gençler falan olcak değil ya karma yaparız :F |
Alıntı:
|
olm ne diyon biz toplanıp her gün konsey yapıyoruz gibi :D ne bilim işte ben başlığa yazıyorum maç olursa gelirim bişe kararlaştırdığımız falan yok murat yok zaten ortalıkta nası konuşcam onla :D murat gelince kararını yazar bana her türlü de uyar gelecek 14 kişi olsun da forumdan veya forum dışı olsa da olur sen de bana yetersin müdür sorun değil :P senin kademeni yaparım ileri çıkarsın olmadı :F |
Alıntı:
|
Gençler takımı dağaldı sanırım ilgilenen yok.. |
sululuk derken başkanım :D:D:D |
Alıntı:
|
almıyo musun beni takımına hülean :D:D karma olursa uraşamam seni savunmakla aynı takımda olalım :D ama gençler toplanırsak davadan dönmek yok murat gelsin de hele bi konuşuruz :D:D |
beklıyoruz genclerı!!! |
Alıntı:
|
Bu Hafta Sonu Haricinde Diğer Hafta Sonları Müsaitim Maç Yapabiliriz . |
maaaaç:D |
Maç OluRsa Bu Organizasyona KatıLmaK IsteRım Bilginize x) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Kadromuz Gelirse Mert , Safa , Onur , Murat , Soner , Salih , Hanifi Bu 7 Kişiden Gelemeyecek Olanlar Olursa Yerlerine Yeni Kişiler Alacağız Mecburen Son Cümlene Katılıyorum Hiç Bir Maça Aynı 7'yle Çıkamadık İstikrar Sıfır Kardeşim :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
O Zaman Haftaya Güzel Bir Organizasyon Yapalım Yine Başlayalım Maçlara |
Aranıza Katılabilirsem Her Maça Katılabilirim :) |
Alıntı:
|
haftaya maç olur mu ? |
Alıntı:
Tamam Buna Sevndım SaoL :D |
Maçtan haber yok mu?? Kurban Bayramı,Vize haftası filan derken maç yapamıycam ya :( Bu aralar bi maç alsak..? |
Türkiye`de Saat: 05:57 . |