![]() |
BesiktasForum.NET 6.Halı Saha BFGençler : 8 - BF Tecrübeliler : 8 Yer : İstanbul Londra Camping Halı Sahası . Tarih : 13 Haziran 2010 Pazar Günü Saat : 18:00-19:00 Takım Kaptanları : SahEmre Ve OutKast'a Özel Mesaj Yolu İle'de Ulaşabilirsiniz . http://www.londracamping.com/images/futbol_plan.gif http://www.londracamping.com/images/saha6.jpg Katılacak Olan Arkadaşların Konuya Yazmaları Yada Takım Kaptanlarına Özel Mesajla Ulaşmaları Rica Olunur . |
Çok özür diliyorum hepinizden ama bu organizasyona katılamayacagım arkadaşlar. |
olmadı:D |
Alıntı:
|
Saat sorunu varsa herkesin uygun olduğu bir saate alabiliriz. Ayrıca telefonlarda rezervasyon yapılıp değişiklik yapılabiliyor ben öyle yapmıştım. uygun olan bir ara gidip kaporayı verebiliyosunuz. |
Arkadaşlar Gökhan katılamıyor bu hafta, benimde durumum zora girdi gibi görünüyor haftaya 13 Haz Pazara erteleme durumumuz varsa iyi olur. |
Arkadaşlar 13 Haziran uyar eğer sizler içinde bir sorun yoksa o tarihe çekelim. |
sorun degıl abılerım 13 de olur 20 sı de |
farketmez bnm için:) |
20 si öss sınavına denk geliyor tekin abi olmaz :) haftaya 13ü eğer uygunsa herkese saat olarak 6-7 diyorum ben bunuda dikkate alırsanız sevinirim. |
Alıntı:
|
Birşey daha belirttim abi saat en erken bu olsun gelecek arkadaşlara (abilerime) sorun olmucaksa 7-8de olur . ben en erkeni o olsun diyorum benimde gelebilmem için. ama bu hafta bir dershane ile görüşim. çünkü pazar günleri saat 9 giriş 15.00 çıkış olucak dedi. eğer 13ü pazar günüde bu saat uygulanırsa sat ayarlamak için geniş bir zaman dilimimiz olur. bu hafta olmuyacağı kesinleşti. haftaya büyük ihtimal olucak o yüzden aceleci davranmayalım. |
Alıntı:
ayarlanır saat sen kafana tkma öss dusunn dıgerlerı bosss |
13 Haziran herkese uygun mu arkadaşlar, sonradan şu vardı bu vardı diye sorun çıkmasın önemli olan hepbirlikte olmak. |
13 Haziranda Bana Uygun Değil Benim İşim Var . |
Bende geleyim mi :D |
Alıntı:
|
yaa yeter maç yapak bea:D |
Sizler İçin İşlerimi Erteledim Bu Hafta Sonu Müsaitim Eğer Sizlerede Uyuyorsa Bu PAzar Günü Geciken Organizasyonumuzu Yapalım |
iyileşemezsem gelemem haberiniz olsun:D |
Alıntı:
|
daha kiraz yermiyim:D bi iyileşimde |
kirazdan motoru mu bozdun ahmet :D:D |
yok motora giden boru tıkandı:D |
haydı maca haydı maca , aldıgım duyumlara gore gokhan abı macın aksam saatı olmasını ıstıyor 8-9 7-8 de olabılır.. bu saate herkes uygunsa bızım takım uygundur yapalımmm bır mac |
saatler uygun bana |
hazırııımmm alayına uyarım |
19:00 -20:00'ye Maçı Aldım Bu Pazar Günü Takımları Kuralım Hemen Vakit Kalmadı . |
[b]Benim Takımda Soner,Salih Yok Bencer Sakat , Seyit Belirsiz . 1-OutKast (C) 2-Hanifi 3- Seyit] (') 4- Safa 5- Onur 6- Tekin [ Maestro ] 7- ...... Duruma Göre Bizim Kadromuzda 3-4 Takviye Yapıcaz Gelmek İsteyen Arkadaşlar Bana ulaşsın Yada Konuya yazsın |
BF Tecrübeliler 1- Emre (C) 2- Gökhan (') 3- Caner 4- Tekin 5- Ahmet 6- Tolga (') 7- Nihat (') Not: (') Haber bekleniyor. |
buyuk kaptan takımını sahaya çıkarıyor...biz hazırız pazar gününe.. |
şova hazırmıyızz :))) |
|
sonuna kadar! ben hazırım |
kaptan yolcuların uçmaya hazır... |
1-OutKast (C) 2-Hanifi 3-Hüseyin 4-Safa 5-Onur 6-Tekin 7- -------- BF GENÇLER Kadrosu Geniş Çaplı Revizyona Girdi . Yeni Kadromuz Budur Son Bir İsim Kadromuza Katacağız Görüşmeler Devam Ediyor . |
BF Tecrübeliler 1- Emre (C) 2- Gökhan (') 3- Caner 4- Tekin 5- Ahmet 6- Tolga (') 7- Nihat (') Not: (') Haber bekleniyor. |
Alıntı:
|
Elde Olmayan Sebeplerden Dolayı Maç 1 Saat Geriye Alınmıştır . Yeni Maç Saati 18:00-19:00 Tüm Katılacak Arkadaşların Dikkatine !!!! |
Alıntı:
Gelen Arkadaşlar Benim Üni Arkadaşlarımdır Hepsi Mevkiisinin İyisidir . Merak Etme Safa. |
Türkiye`de Saat: 15:47 . |