![]() |
Evet evet bayramda yada bayramdan sonra tekrar görüşelim..Bu sefer uykumu alıp gelecegim ve cok enerjili olacagım..Sus pus oturmayacagım:DTamam mi Aycemmmmm:D |
YA MİLLET arife günü buluşalım mı ? perşembe günü |
ayşammmmm hadi bi el at şu konuya:) |
Vallahi iyi olur..O gün gidip evde temizlik yapmak zor geliyor:D |
valla arkadaşlar buluşalım bayramın ilk günü bursa yolları taştann alennnle beraber çıkcaz valla baştan bilmiyorum artık yol arkadaşı olmak isteyen varsa buyursunn |
ya vallahi ciddyim bu sefer anadolu yakası yada beşiktaşta buluşalımm:(:(:(:(:( neolurrrrr |
Arkadaşlar bayram öncesi gelmek isteyip te gelemeyen çok kişi olur. Herkes bir yere dağılıyor, günler öncesinden şehir dışına memleketine yada tatile gidenler oluyor , bayram dönüşünün haftasonunu beklemek daha uygun gibi. |
15-25'i arası buluşmayın ben manavgata gitçem, oymapınar barajının deformasyon ölçümlerine :) |
Bu organizasyonu yürekten kutluyorum.. Katılanların hepsine teşekkürler..!! Yanlış anlaşılmasın ben katılmadım. Ama bu tür organizasyonları hep desteklemişimdir.. Rusyadayım şu an.. İstanbula döndüğümde sizler de o zaman bu tür girişimlerde daha da uzmanlaşmış olursunuz ve iyi ve geniş çaplı bir toplantıya ben ve ailem de .çtenlikle katılırız.. Tüm renkdaşlarıma saygı ve sevgiler.. |
arife günü toplanma işine sıcak bakan kaç kişi var ? |
akşam üstüne ben varım |
Alıntı:
|
ayşe biliyosun beni perşembe olursa gelebilirim. |
şimdi şöyle mi : gizemli sıla mithat ben emre ( kesin mi bilmiyorum ben yazdım ) varsa daha başka gelecekler konuya ayrıca başlık açıcam |
MİLLET VAR MI GELEN? |
ben gelmicem:) |
BİLİYORUM GELMESSİN:( ZATEN |
ben senin olduğun her yerde varım ablacım biliyosun HERKES GELSİN DİLİYORUM SİZ SADECE ELİMİ TUTUN YOLU BEN BİLİYORUM |
Bu buluşma davetlimiydi yoksa belli bir grupmu toplandı bize davet gelmedi |
forumda bir hafta önceden duyuruldu,herkesin evine davetiye yollayamadık malesef |
Alıntı:
meriç böyle cevap beklemiyordum.yinede canınız sağolsun eyvallah |
Alıntı:
|
sağlık olsun bidakine inşallah diyelim.. |
Alıntı:
Bayramdan sonraki toplantıya bekleriz .. ama bu defa sizde takip edin forumu olur mu :):)): |
Alıntı:
|
Alıntı:
İNŞALLAH BNDE GELMEK ISTERIM KISMET OLURSA.http://besiktasforum.net/forum/images/icons/icon6.gif |
Alıntı:
bekleriz :)) |
arkdslar sız ıstdsınız bulusuyonuz bız bursadayız burda anca avcumuzu yalıyoz :):) |
Alıntı:
|
sadece siz bulussmussunuz sanırım kimseyi cagarmamişsiniz bende 500 kişi felan bekliom yormayın kardesim beni atmayin spam msj :) |
zahmet etme sen zaten biz senin yerine de buluşuruz,biz forumdaki herkesi çağırdık:) |
OOOO cok iyi eglenmissiniz keske bende orda olsaydim ama ne yapalim siz orlarda biz burlarda hayat iste fotolar super.... |
avrupada da bulusma yapac olanlar varmi.....ben hollandada kaliyorum |
bizde avrupadayız istanbulayız :D:D |
Güzel bir fikir tabiki. Ama Üyelerimizin ezici çoğunluğu Türkiyede ve Türkiyedeki buluşmalar yeni yeni başladı. Tabiki Avrupadaki buluşamalr içinde Avurupadaki Beşiktaşlı arkadaşların çabası gerekiyor. |
Bence bu buluşmalar maçlarda da yapılsa keşke! |
Alıntı:
|
bencede |
Bence içerideki ilk lig maçına gidelim birlikte. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Arkadaşlar yarın birlikte miyiz ? |
Türkiye`de Saat: 03:11 . |