![]() |
Arkadaşlar benim yarın işten kaçta çıkacagım kesin belli olmadıgı için bir şey söyleyemiyorum.. ama siz toplanırsanız işten sonra sizinle birlikte olmaya çalışacagım |
heyt ben geldim! modemim sagolsun cafeden giriyorm oh masallah ben gelene kadar yeni toplantı konusmaları baslamıs :D |
sadece 5 kişi |
gelen varsaa öğleden sonra beşiktaş iskelesinde sinemaya kalamam ama tanışma mağbında gelebilirim. |
noldu buluşmamı var gene ? sinema falan demeyin 1 kere o hataya düştüm zaten ölüyüdom içerde :D |
Alıntı:
Canım hoşgeldn özlettin kendini ... |
yok alvaro ismi bilmiyorum:) sadece buluşma olursa eğer zaten ben yarın oruç olcam bişey yiyemem:D |
Alıntı:
|
Arkadaşlar, İş günü olması, ve bayrm arifesi olması sebebiyle, herkesin bir tatlı telaş içerisine girdiği, perşembe günü (yarın) ne planlanan toplantımız iptal edilmiştir. Forum toplantılarımız foprum genelini bir araya getirmek amacı ile yapılan organizasyonlardır. Katılımın az sayıda olması ihtimali olan günler organizasyon için tercih edilmemektedir. Özel istek üzerine gelen yarın organizasyon fikri katılımın az sayıda olması sebebiyle iptal edilmiştir. Bayram sonrası yeni organizsayonda buluşmak dileğiyle. Besiktasforum.net |
BULUŞtuH :D:D:D |
bende buluşamadık diye bi başlık açsam mı:) |
yıne mı yaaaa |
hani Beni Nie Kimse Çağırmadı :P :( |
ben yeniyim sakıncası yoksa bende katılabilirmiyim |
tabiki katılabilirsin:) |
tşk ederim meric :) |
ben teşekkür ederim:) |
cok guzel arkadaslar aynı olayı bende kayserıde gerceklestırmek ıstıyorum ve tum kayserıdekı kartalları beklıyorum |
ya benimde canım çekti şimdi siz ank ya gelsenize :P |
bence siz istanbula gelin :) |
ben de izmirlilerle yapmak istiyorum hiç bi örgütlenmemiz yok adam gibi özel mesaj atın bi organizasyon yapalım yada başlık açayım _? |
dünkü buluşmadan benimde haberim yoktu. forumda o kadar çok konu varki birine bakarken diğerini bi şekilde atlıyosun. başlık bugün dikkatimi çekti. Yanınızda olmayıi sizlerle tanışmayı çok isterdim. Umarım bir sonraki buluşmada bende olurum. Resimleriniz bir harika, hepiniz çok güzel çıkmışsınız:) |
Semra hanım forum üyelerinin tümüne mail atıldı ama size ulaşmadı sanıyorum, buluşmalardan uzun bir süre önce konusunu açıyoruz ki herkes görsün katılmak isteyen planını programını ona göre yapsın. ancak yinede sonradan haberi olup üzülen birileri oluyor, Neyse sanırım bundan sonra toplantılarımız daha da sıklaşıcak daha çok üyemizin katılımını bekliyoruz. Lütfen takip etmeye devam edin. |
Alıntı:
|
Ne kadar güzel bi aile burası inşallah bi buluşmada da ben olurummm :) |
tebriklerrr |
Alıntı:
bn bursadanım gelemezdım ama BANADA gelmedı mail.... :S söylıyım dedım... |
Güzel bir buluşma.. |
:D ne güsel... |
Tekrar buluşun yaa bende gelmek istiyorummmmm |
bidahakıne tahtaLı köy buLuşması yapaLım sadsahdsa:D:D:Dben yollim hepinisi oraya:D:Dzuhaa |
eeth cokk qzell.. |
Alıntı:
|
En kısa zamanda forum buluşması istiyoruz...:dancing2: |
Forum Buluşması istiyoruz :) en kısa zamanda ve uygun bir zamanda ayarlayın murat abi veya meriç abi :) |
mümkünse ankarada olsun:( |
Ankara'da da bir buluşma olsa ne güzel olur böyle bir organize olamaz mı? |
Alıntı:
|
Alıntı:
:D :D ahahahahahhaa AbLam yaaa sen çok yaşa emi :D :D Bittim yaaaa :D :D :D :D |
Alıntı:
Abla töbe de yaaa:D beşiktaşforum morgda buluştu:D:D |
Türkiye`de Saat: 01:38 . |