![]() |
bowling turnuvasına taraftar olalım birbirimizi tanımak sohbet etmek için ve sosyal dayanışma için çok güzel bir öneri ama tepki için lütfen formalı katılalım arkadaşlar hem yönetime hem futbolcularımıza BEŞİKTAŞ taraftarının nasıl bir dayanışma ve arkadaşlık içinde olduğunu ve futbolcu kardeşlerimiz abilerimizinde en az bizim kadar saha içinde dayanışma göstermeleri gerektiğini onlara bir defa daha gösterelim Hepimiz büyük BEŞİKTAŞ için bir şayler yapalım bunun içinde tanışalım kaynaşalım bir birimizden haberdar olalım yardıma muhtaç olan arkadaşlarımıza yardım edelim BEŞİKTAŞIMIZA gönül veripte onu birkez olsun mabetten izleyemeyen çocuklarımıza ulaşalım bunu yapabilmek içinde buyrun pazar günü profiloda bowling oynamak için buluşalım teşekkürler.. kravitz |
1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)waitforme 12)woody 13)siyahve beyaz 14)esteLLa 15)bjk_faith 16)muzzyuz 17)kravitz |
1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)woody 12)siyahve beyaz 13)esteLLa 14)bjk_faith 15)muzzyuz 16)kravitz arkadaslar bir fire verdik : D waitform gelemiyeceğini bildirdi listeden sildim |
bende % 50 gelemeyebilirim |
Alıntı:
|
bakçez:D |
:( benım hafta sonları kursum var olmasa gelirdim bowling için kesin :( çok süper oynayamam ama maksat toplanıp beraber olmak :( inş baska zaman.. |
satışlar başlamış. |
Ben çoğu arkadaşları tanımıyorum ama siyah beyaz polarımla gelir muhabbet ederim BEŞİKTAŞ kardeşliği bu olsa gerek.... Not:Bowling oynamasını bilmem birisinin kafasını yarabilirim.....:hahaha: |
Alıntı:
|
Alıntı:
hanı bılıodun bowlıng yalancı |
tüm istanbuldaki arkadaşlar,bakın sonra vay ben duymadım vay ben görmedim,vay bana kimse haber vermedi demeyin:) |
Evet arkadaşlar katılımınızı bekliyoruz. |
beyler ve bayanlar.gerçekten çok gelmek istiyodm.hatta konuyu görür görmez direk yazdm geliyorm diye ama 1 2 aksilik çıktı.malüm öğrenci adamız:) cumartesi maç war ona para ayırdm bgn kız ark ımla buluştum.paralar suyunu çekti:) ama başka sefere gelmeye çalışıcam.sizlerle buluşmak gerçekten çok istiyorm bu arada bi not düşüyim çok iyi bowling oynarım:) |
Profiloya 5 dk uzaklıktaki dershanedeyim hemde pazar öğlenciyim belki sizin için kırarım bi kaç saatliğine :D |
Hemşommmmmm Geliyo mu Hemmmmmmmmm |
gelecekmiş hemşon da ama biraz gecikebilirmiş |
Arkadaşlar uluşma saatini belirlesek diyorum, yumurta kapıya dayandı gibi birşey. HErkes ona göre planını yapsın. Rütbeli arkadaşlar haydi el atın konuya. |
Geç mi Gelicek Ben Anca Saat 11 Ve 1 arası Orda olabilirim Dershanem var 1 30 da |
Tarih : 11 kasım 2007 Pazar Saat : 13.30 Yer : Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi Aktivite : Bowling - Bilardo - Masa Tenisi - Muhabbet - Tanışma vs. Geleceklerin Listesi: 1)alen 2)gogo 3)şahemre 4)dişi kartal 6)C_hara 7)gogonun arkada$ı 8)aychenin arkadaşı bugcu 9)gizemli 10)petek1903 11)waitforme 12)woody 13)siyahve beyaz 14)esteLLa 15)bjk_faith 16)muzzyuz 17)kravitz 18)life is bjk |
ben yokum arkadaşlar sizlere iyi eğlenceler. |
çok erken bir saat ama akşama doğru en azından sohbet için aranıza katılmayı düşünüorum.. :) inşallah görüşürüz... |
Alıntı:
hemşom inş. gelicem akşama doğru gelirsem bi ittifak yaparıs kapı komşum :P |
Valla sahemre kardeşim beni listeye eklememiş üzüldüm gönlümü alman icin 1 shandy ismarlaman lazim neyse ben maca gidiyorum sirketteyim kabataşda insallah sivasa güzel bi tarife yapacaz .......... |
Alıntı:
|
Tarih : 11 kasım 2007 Pazar Saat : 13.30 Yer : Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi Aktivite : Bowling - Bilardo - Masa Tenisi - Muhabbet - Tanışma vs. Geleceklerin Listesi: 1)alen 2)gogo 3)KoKTeYL 4)C_hara 5)gogonun arkada$ı 6)aychenin arkadaşı bugcu 7)gizemli 8)petek1903 9)waitforme 10)woody 11)siyahve beyaz 12)esteLLa 13)bjk_faith 14)muzzyuz 15)kravitz 16)life is bjk 17)Sahemre Şu an liste böyle değişikliği olan bildirsin lütfen. |
Arkadaşlar listede adı olmayıpta konuyu gören arkadaşlarımız tereddütsüz katılabilirler. Görüşmek üzere. |
Bende Gelıyorum :) |
Evet Arkadaşlar buluşmamız gerçekleşmiştir. Birlikte yemekler yedik içmekler içtik bowling oynadık. Dedikodular yaptık sohbet muhabbet eğlence harikaydı. Katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Buluşma ile ilgili resimler arkdaşlar geldikçe koyulacaktır. |
aa nasıl Geçti Görüşme Haber Versene :D |
İşte oynadığımız bowling videosu :) |
süperiz biz:D |
bi tanesi bnm gbi geri atmış :D:D:D rezillik |
a aynı Zeyno :D |
kesnlikle :D:D ama ben öle dwrmedim her yanı kmse grmeden kaptım tekrar topu :P |
Zaten bende görmedim Banada Murat Söledi :D |
çok aıp ona o zmn :D bak yıtrcakmışım madara olmadan :D |
evet hep murat söledi yoksa ben aşkımla ilgileniodum zaten :D :D :D :D |
ehueheu |
süper oynamışsınız ya:) şu masayı dewiren kişi kimdi:) off gelemedim ya:(ztn maça gittim telefon su geçirdi:) hasta oldm:D rezillik ya:D |
Türkiye`de Saat: 17:25 . |